SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2015

Dublu stop » Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au ratat finala Australian Open: ”A fost un meci foarte strîns”

Articol de - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 21:43

Perechea româno-olandeză a fost învinsă de italienii Bolelli/Fognini cu 6-4, 3-6, 6-3.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au părăsit ieri Rod Laver Arena cu multe gînduri şi cîteva regrete. Au condus cu 3-1 în setul decisiv, avînd în faţă un break, dar apoi s-au prăbuşit şi nu au mai reuşit nici un game, iar Bolelli şi Fognini atît au aşteptat, o spărtură în armură pentru a lovi.

Primul set le-a aparţinut italienilor, care au returnat foarte bine. Apoi lucrurile s-au inversat, Horia şi Juls ridicînd procentajele şi găsind mai multă energie. O energie pe care păreau că au luat-o şi în setul al treilea. Dar s-a dovedit că i-a ţinut doar în primele minute.

"A fost un meci greu, am început foarte bine, am fost foarte agresivi, am reuşit să facem break destul de repede, însă a fost un meci foarte strîns. Am fost conduşi în decisiv, dar Fabio a reuşit cîteva retururi cîştigătoare şi cred că acolo s-a jucat meciul",  a spus Simone Bolelli.

Chiar dacă au reuşit să salveze două mingi de meci, Horia şi Juls n-au putut întoarce soarta unui meci care le putea aduce calificarea în finală şi s-au înclinat cu  6-4, 3-6, 6-3.

Este totuşi cel mai bun rezultat al lor ca pereche în turneele de Mare Şlem, pînă acum nu reuşiseră să treacă de turul al treilea, la aceste competiţii, deşi joacă de un an împreună.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
teddyw
teddyw  •  30 Ianuarie 2015, 19:52

greseli enorme, de incepatori la plasament, atit la serviciu cit si la primire - in ultimele ghemuri - asta a facut diferenta....le lasau practic jumatate de teren liber la fiecare retur....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează