SPORTURI  »  TENIS  »  DEMONSTRATIV

Duelul frumuseţii » Maria Şarapova şi Ana Ivanovici au făcut show la Bogota

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 decembrie 2013 21:35

Maria Şarapova şi Ana Ivanovici s-au înfruntat într-un meci demonstrativ, ieri, la Bogota.

Partida dintre cele două a început cu patru ore întîrziere din cauza unor probleme financiare pe care organizatorii le-au avut cu administratorii Coliseum El Campin, locul unde s-a desfăşurat întîlnirea.

Şarapova a jucat primul meci după aproape patru luni de pauză din cauza unei accidentări la umăr. Sîrboaica s-a impus pînă la urmă cu 1-6, 6-1,12-10. "După luni departe de teren, la Bogota am făcut un pas de bebeluş. Mi-a lipsit foarte mult tenisul", a scris pe Twitter rusoaica.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
williamfaulkner
williamfaulkner  •  08 Decembrie 2013, 23:47

De s-ar accidenta din nou rusoaica, fiindca sunt satul de zbieretele ei. Cea mai plictisitoare si enervanta tenismena din Top10, de departe. Sper sa se retraga anul asta. De frumoasa, e frumoasa, ce-i drept.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează