SPORTURI  »  TENIS  »  WTA 'S-HERTOGENBOSCH

Dulgheru e în semifinale la 's-Hertogenbosch

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2010 00:00

Alexandra Dulgheru s-a califiacat joi în semifinalele turneului de la 's-Hertogenbosch, după ce a trecut în "sferturi" de Iaroslava Şvedova din Kazahstan cu 3-6, 6-3, 6-4. În penultima fază a competiţiei, românca o va întîlni pe învingătoarea din partida Kristina Barrois (Germania)-Justine Henin (Belgia, favorită unu).

Partida dintre numărul 31 mondial şi numărul 32 mondial a durat o oră şi patruzeci şi cinci de minute. Favorită cinci, Dulgheru se află la a treia semfinală a anului şi la a patra a carierei. Pentru Alexandra este abia al doilea turneu pe iarbă disputat în circuitul profesionist, după ce anul trecut a evoluat la Birmingham, unde s-a accidentat şi a ratat tot sezonul pe această suprafaţă. Pentru performanţa sa, ea va încasa 130 de puncte WTA şi 10.400 de dolari.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ady.
ady.  •  17 Iunie 2010, 22:16

bravo alexandra si rusine gsp tratati performantele acestei fete cu "spatele" .

kta_lin
kta_lin  •  17 Iunie 2010, 16:58

bvo alexandra!!mult succes in semifinala cu Henin!

masteradoo
masteradoo  •  17 Iunie 2010, 16:56

Felicitari!!! Totusi de observat ca Dulgheru isi construieste cu atentie performantele. In timp ce Sorana a ales un turneu mai puternic, Dulgheru a ales turneul mai putin cotat, dar mizind pe o semifinala care ar fi echivalat cu un sfert in turneul Soranei ca si numar de puncte.... Pe de alta parte, Alexandra cistigind mai multe meciuri (chiar daca mai usoare decit ale Soranei) isi creste increderea, si sa speram intr-un Wimbledon bun din partea ei. P.S. Sorana a demonstrat ca e pregatita de W

Vezi toate comentariile (6)
Comentează