SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

După Serena, încă o adversară de temut a Simonei Halep va concura la Australian Open! Anunțul organizatorilor

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 09:28

Bielorusa Victoria Azarenka (210 WTA), dublă campioană la Australian Open, a primit un wild card pentru primul turneu de Mare Șlem al anului, a anunțat site-ul oficial WTA.

Directorul turneului australian, Craig Tiley, a afirmat că decizia a fost luată pentru a o sprijini pe Azarenka, deoarece jucătoarea s-a confruntat cu probleme familiale după nașterea primului copil. 

"Actuala situație a Victoriei este foarte dificilă pentru ea și am decis să-i oferim sprijin. Pentru calitatea de dublă campioană la Australian Open, i-am acordat un wildcard și suntem nerăbdători să o să revedem pe terenul de la Melbourne în ianuarie", a spus Tiley, citat de WTA.

Deși după naștere a revenit pentru o scurtă perioadă în circuit, Azarenka a avut un conflict legal cu tatăl copilului și nu a concurat decât în 2 turnee anul trecut.

"Sunt încântată să revin la Melbourne pentru Australian Open. Este turneul meu preferat. A fost un an greu și faptul că voi putea participa la Australian Open marchează un start bun pentru 2018. Aș vrea să-i mulțumesc lui Craig și echipei lui pentru înțelegere și sprijin și abia aștept să-mi revăd fanii australieni", a spus Azarenka.

Fostul lider mondial a primit un wildcard și pentru turneul de la Auckland, care va debuta pe data de 2 ianuarie. Bielorusa a cucerit trofeul Australian Open în anii 2012 și 2013.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează