SPORTURI  »  TENIS  »  CALIFICARE

Edina Gallovits, în turul doi la Indian Harbour Beach

edina
edina

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

Edina Gallovits s-a calificat în turul doi al turneului de challenger de la Indian Harbour Beach (SUA), turneu dotat cu premii în valoare de 50.000 de dolari.

Românca, favorita numărul unu, a trecut în primul tur de Heather Watson (Marea Britanie), după o partidă de două seturi, 6-2, 6-2. În manşa secundă, Gallovits o va avea ca adversară pe Valeria Solovieva, din Rusia.

Liana-Gabriela Ungur a reuşit aceeaşi performanţă ca Edina, însă în cadrul turneului de la Florenţa (Italia), turneu dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari. Jucătoarea de tenis din România a învins-o pe xinyun Han (China), favorita numărul trei, scor 7-5, 6-4 şi urmează să joace împotriva franţuzoaicei Stephanie Vongsouthi.  

            

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează