SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Elena Bogdan, în sferturi la Namangan

elena
elena

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Jucătoarea de tenis Elena Bogdan s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului challenger de la Namangan (Uzbekistan), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

Bogdan a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-1, 7-6 (7/5), pe Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numărul 6, şi va juca, în faza următoare, cu Lenka Wienerova (Slovacia), a treia favorită a competiţiei, care a trecut, cu scorul de 6-0, 6-0, de Anastasia Prenko (Turkmenistan), jucătoare venită din calificări.   Ana Bogdan, venită din calificări, a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 6-4, 7-6 (9/7), de Ksenia Palkina (Kîrgîzstan).

Perechea Liana-Gabriela Ungur/Stefania Chieppa (România/Italia), cap de serie numărul unu, s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Pomezia (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Ungur şi Chieppa au învins, sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-2, cuplul Greta Arn/Martina Gledaşeva (Ungaria/Bulgaria) şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea italiană Gioia Barbieri/Anastasia Grymalska, cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 1-6, 6-4, 10-3, de cuplul slovac Michaela Pochabova/Nikola Vajdova.

sursa: mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  26 Martie 2010, 04:30

felicitari elena!sper sa castigi turneul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close