SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

Eliminare pentru Florin Mergea la Miami! Tecău merge mai departe

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 22:02

Cuplul format din românul Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot a fost eliminat sâmbătă încă din primul tur al turneului de la Miami.

Cei doi au fost învinși de perechea franceză Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut, cap de serie numărul 2, scor 1-6, 6-4, 14-16. Meciul a durat o oră și 18 minute.

Mergea și Inglot vor primi pentru participarea la turneul american 13.550 de dolari.

Într-un alt meci, cuplul Horia Tecău / Jean-Julien Rojer s-a calificat în turul doi de la Miami după ce a învins perechea Viktor Toicki / Michael Venus (Serbia/Noua Zeelandă), scor 6-4, 7-5.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10155218852108658
Balan Catalin  •  26 Martie 2017, 12:01

GSP s-a specializat in ultima vreme pe stiri CanCan. Cum poti sa scrii ca eliminarea a fost neasteptata cand joci cu echipa de pe locul doi si asta in conditiile in care Inglot cu Mergea au inceput sa joace din nou impreuna abia de la inceputul anului, pe cand echipa format din cei doi francezi joaca de foarte mult timp impreuna. O stire scrisa de un afon.

dakesis
dakesis  •  26 Martie 2017, 00:18

francezii sunt nr.2. Cu toate astea, pt voi e neasteptata infrangerea... No kidding...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează