SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

VIDEO ELINA SVITOLINA - VICTORIA AZARENKA // Svitolina a fost eliminată în turul II! Câștigătoarea ultimelor două ediții a avut o minge de meci

Elina Svitolina // FOTO: Guliver/GettyImages
Elina Svitolina // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 08:58

Elina Svitolina, locul 6 WTA și câștigătoarea ultimelor două ediții de la Roma, a fost eliminată în turul II de bielorusa Victoria Azerenka, locul 51 WTA, scor 6-4, 1-6, 5-7, după un meci de peste 2 ore.

Elina Svitolina pornea cu prima șansă în meciul cu Azarenka, dar bielorusa, care este beneficiara unui wildcard, a jucat mai bine în ultimele două seturi și s-a calificat în turul III, după ce pierduse prima manșă cu 4-6.

Meciul a fost un adevărat thriller, fiind oprit de mai multe ori din cauza ploii. Svitolina a făcut două break-uri în primul set, dar s-a prăbușit în partea a doua. În setul secund, Azarenka a cedat doar un game și a trimis meciul în decisiv.

Setul decisiv a fost unul dramatic, cu 9 break-uri în 12 game-uri. Svitolina avut 5-2 și o minge de meci, dar Azarenka a revenit incredibil și a câștigat cu 7-5. Va juca în runda următoare cu învingătoarea meciului Garbine Muguruza - Danielle Rose Collins.

„E fost un meci dramatic. Au fost multe pauze și a fost dificil. Sunt fericită că am salvat o minge de meci. De acolo mi-am ridicat nivelul” Victoria Azarenka

  • Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) e și ea out, după ce s-a retras din cauza unei accidentări mai vechi la genunchiul stâng. Caroline Wozniacki a abandonat a adandoat după ce a pierdut primul set cu Danielle Collins, acuzând o accidentare în partea inferioară a piciorului stâng.

Citește și:

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA, liveTEXT de la 13:30 // Simona Halep joacă împotriva cehoaicei Marketa Vondrousova în turul II la Roma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cneius
cneius  •  15 Mai 2019, 18:15

Ultimele seturi 1-6, 7-5 = "a jucat mai bine în ultimele două seturi și s-a calificat în turul III." Straniu de-a dreptul !

danisberg
danisberg  •  15 Mai 2019, 14:57

"În setul secund, Azarenka a cedat doar un game și a trimis meciul în decisiv." In setupul vostru, scorul ultimelor doua seturi arata asa: 1-6, 7-5. Presupunand ca 7-le din ultimul set apartine castigatoarei, adica Azarenkai, cum a cedat ea doar un game si a trimis meciul in decisiv, cand la voi arata ca a cedat, micuta, 6 si iubita lui Monfils a trimis meciul in deciziv?! Dupa aia, a doua problema, cum adica s-a prabusit Svitolina in primul set, desi l-a castigat cu 6-4?! Chiar oricine face jurnalism, fie el si sportiv, azi?

1618597915124142
Alexandru Chis  •  15 Mai 2019, 11:47

Mai scoliti redactorii ca scriu numai prostii!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează