SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEU WTA

Emil Boc, răspuns pentru Ion Țiriac: „Suntem singurul oraș care poate oferi asta”

Ion Țiriac // FOTO: Raed Krishan
Ion Țiriac // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 15:08

Ion Țiriac anunțat în septembrie că vrea să organizeze un turneu WTA important în România, la Cluj, iar primarul Emil Boc i-a dat azi răspunsul.

Emil Boc, cel care în weekend a susținut echipa României de Fed Cup, a explicat în ce condiții ar putea avea loc turneul.

„Noi suntem deschiși la orice variantă, la orice posibilitate și la orice alternative de a avea un asemenea turneu. Indiferent cine îl propune, suntem extrem de deschiși. Din această perspectivă Clujul are resursele, are infrastructura și este singurul oraș din România care poată să ofere toate acestea. Am avut mai multe discuții, pe mai multe paliere, și cu mai multe persoane.

Eu sper să se concretizeze pentru că deschiderea noastră este mare. Ne interesează să avem la Cluj un asemenea turneu. Evident că resursele publice sunt limitate. Noi nu putem aloca din bani publici premii pentru jucători, putem pune la dispoziție doar logistica”, a declarat Emil Boc pentru Ziua de Cluj.

Până acum, la Cluj, în Sala Polivalentă, au avut loc mai multe meciuri ale echipelor României de Fed Cup și Davis Cup.

„Mă duc la Cluj să vorbesc cu primarul de acolo. Sunt două, trei, patru turnee feminine de vânzare. Cred că un turneu feminin mai mare de 250 puncte WTA îşi are locul în România” Ion Țiriac în septembrie 2018

vezi și:

VIDEO „Ultrasul” Emil Boc, interviu în exclusivitate pentru GSP.ro după show-ul de la Fed Cup: „Toți românii au de învățat de la Simona Halep!” » Cum a descris meciul cu Garcia + ce l-a uimit la Rouen

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
kingme
kingme  •  25 Aprilie 2019, 19:02
Postat de catalin_cj pe 25 Aprilie 2019, 16:56

Asa o fi, dar ultimele realizari sunt din fonduri europene. Facand o comparatie Clujul a facut un stadion ca lumea cu 44 mil euro, iar Bucurestiul a investit 275 milioane intr-un stadion semifunctional. Polivalenta Bucurestiului e doar o iluzie, Clujul are o bijuterie. Strazi, parcuri utilate si transport in comun preformant si eficient, cu autobuze care ajung in statie exact la orele de pe afisajele electronice.Nu e administratia Boc cea mai corecta din lume si nici nu il iubesc toti clujenii, dar la nivel de organizare Clujul bate orice oras din tara.

Este un oras cat de cat ok si atat nimic extraordinar.Ca parcurile sunt curate ar trebui sa fie ceva normal.Iar transportul este infernal.Este umflat orasul mult de presa pentru a creste pretul la imobiliare.

ciclistul
ciclistul  •  25 Aprilie 2019, 18:04
Postat de alegsandru pe 25 Aprilie 2019, 16:13

Pai ce oras avea buget local jumatate din cat avea Bucurestiul cu 2 milioane si ceva de locuitori, si de 10x cat Iasiul cu acelasi numar de locuitori in plina criza economica in anii 2008'9'10 ? Aaa Clujul! Da,da!

Clujul nu a avut niciodata jumatate din bugetul Bucurestiului. Bucurestiul are 47 de miliarde buget anul acesta, adica mai mult decat Budapesta. Voi va comparati cu Timisoara si nicidecum nu aveti de 10 ori mai mult decat Iasi.

merace
merace  •  25 Aprilie 2019, 17:38

Cu Simona Halep in Top, Romania ar avea un argument bun sa organizeze un turneu Premier. Mie mi-ar placea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează