SPORTURI  »  TENIS  »  CONTRACT

VIDEO Emma Răducanu, altă lovitură financiară importantă » A semnat cu un gigant de pe piața auto: „Mă identific cu acest brand”

Emma Răducanu a devenit noul Brand Ambassador al celor de Porsche / Sursă foto: Facebook
Emma Răducanu a devenit noul Brand Ambassador al celor de Porsche / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 17:15 / Actualizat luni, 21 martie 2022 17:48

Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA) continuă să culeagă roadele victoriei istorice de la US Open 2021. Jucătoarea cu origini românești a semnat un nou contract important de publicitate, de data acesta cu gigantul Porsche. 

Jucătoare britanică, cu tată român și mamă din China, este una dintre noile senzații ale tenisului și continuă să atragă contracte impresionante de sponsorizare. Luni, Emma Răducanu a anunțat pe conturile sale de social media că a devenit noul Brand Ambassador al celebrei firme germane Porsche. 

Emma Răducanu: „Visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche”

„Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911.

Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche. (...) Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor”, a spus Emma Răducanu, conform The Sun

Pe lângă colaborarea cu Nike și Wilson, firmele care-i asigură echipamentul, Emma este și imaginea altor branduri importante, precum Dior, Tiffany, Evian, Vodafone sau British Airways.

Emma Răducanu devine Brand Ambassador al Porsche

Emma Răducanu își caută reperele în 2022

După parcursul magistral de la US Open, turneu pe care l-a câștigat fără să piardă set, Emma Răducanu a avut rezultate sub așteptări în circuitul feminin, fiind eliminată rapid din turneele de la Cluj, Linz, Sydney, Australian Open, Guadalajara și Indian Wells.

Citește și alte știri din tenis:

Cele 4 românce de la Miami Open și-au aflat primele adversare » Două victorii ne despart de un meci Emma Răducanu - Simona Halep!

Simona Halep revine în Top 20 WTA după Indian Wells » Cum arată clasamentul + Pe ce locuri sunt româncele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  22 Martie 2022, 16:58

Foarte educata!! Si ce frumos vorbeste!!! ***!!! Ce mai lovitura dupa lovitura ca si halepa in zilele ei magnifice!!! De neuitat!!! Pentru eternitate!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  22 Martie 2022, 08:00

bravo Emma ai demonstrat ca sti tenis nu poate nimeni sa nege ,ca esti in forma ,depinde numai de tine ,un lucru e sigur ,marile firme pe care le reprezinti nu sunt proaste .Suces

robotucigas
robotucigas  •  21 Martie 2022, 23:03

Se vede ca are stofă de român. Ea este varză dar rânjește fasolea.. Și Porsche nu a găsit o fată mai frumoasă, pe bune Emma raducanu care azi este un nimeni. Bine și Porsche este doar un nume, asa ca ce sa spunem!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează