SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Lewis Hamilton, mesaj pentru Emma Răducanu chiar înainte de cursa de la Monza: „Wow!”

Emma Răducanu e campioană la US Open // FOTO: Imago +6   FOTO
Emma Răducanu e campioană la US Open // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 14:54 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 15:00

Curg felicitările pentru bitanica Emma Răducanu (18 ani, loc 150 WTA), după ce a învins-o Leylah Fernandez (19 ani, loc 73 WTA), scor 6-3, 6-4, în finala de la US Open.

Victoria de la New York a adus-o în centrul atenției pe Emma Răducanu și a fost motiv de sărbătoare pentru englezi, care au o nouă câștigătoare de Grand Slam după 44 de ani. 

Emma Răducanu, felicitată de Lewis Hamilton

După ce primit felicitări de la Regina Angliei, Emma Răducanu a fost lăudată și de Sir Lewis Hamilton, de șapte ori campion în Formula 1. 

Cu aproximativ 2 ore și jumătate înainte de startul cursei de Formula 1 de la Monza, pilotul britanic și-a făcut timp pentru a o felicita pe Instagram pe compatrioata sa.

„Wow! Visurile devin realitate. Felicitări, Emma Răducanu! E primul din multe”, a scris Hamilton pe Instastory, acolo unde a postat o poză cu jucătoarea cu tată român.

Lewis Hamilton, mesaj pentru Emma Răducanu chiar înainte de cursa de la Monza: „Wow!”

Nu m-am gândit la cum se va schimba viața mea. După meci am avut aceeași rutină. Încă nu mi-am verificat telefonul, nu știu ce se întâmplă. 

Nu mă gândesc la momentul în care o să mă duc acasă, nu știu când mă duc acasă. Nu știu ce voi face mâine. Acum încerc să mă bucur de moment. Trebuie să te deconectezi de la planuri, de la program
 - Emma Răducanu  

Câștig uriaș pentru Emma Răducanu

Până acum, Emma câștigase 303.000 de dolari din tenis, dintre care 269.000 doar în acest an. Acum, după triumful de la US Open 2021, Emma a primit un cec uriaș, de 2,5 milioane de dolari. Astfel, ea va ajunge la aproape câștiguri de aproape 3 milioane de euro din tenis.

VIDEO Emma Răducanu a câștigat US Open 2021

Citește mai multe știri despre US Open 2021:

Englezii au găsit cheia succesului Emmei Răducanu » Trucul folosit de tatăl român al campioanei de la US Open

Portretul Emmei Răducanu făcut de chinezi » Cum a ajuns campioană la US Open, ce pasiuni are și ce rol au avut părinții în cariera ei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  12 Septembrie 2021, 16:21

Va mai câștigă multi bani din publicitate..poate mai mulți decât din tenis..in țările bogate e f posibil asta.. Bravo ei,sper să ajungă ne 1 cat mai rapid și să stea acolo multi ani..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează