SPORTURI  »  TENIS  »  PROBLEME

Emoții pentru principala contracandidată a Simonei Halep la fotoliul de lider mondial » I-a fost afectat programul înainte de primul turneu al anului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 17:47

Garbine Muguruza, numărul  2 WTA, a trecut prin momente teribile după ce avionul în care se afla a trebuit să se întoarcă pe aeroportul din Los Angeles la câteva minute de la decolare.

Iberica zbura cu compania australiană Qantas spre Brisbane, acolo unde va începe noul sezon. Inițial s-a crezut că e vorba despre o pierdere de combustibil, dar oficialii susțin că a fost doar o problemă cu radarul.

Astfel, călătoria ibericei a fost amânată cu mai multe ore, ea urmând să ajungă vineri dimineață la Brisbane.

Parcursul jucătoarei la turneul australian nu ar trebui să fie însă afectat de această amânare, în condițiile în care jucătoarea va intra în competiție abia în turul al doilea.

Turnel de la Brisbane se desfășoară în prima săptămână din 2018, în perioada 1-8 ianuarie, iar printre concurente se mai numără Karolina Pliskova (4 WTA), Elina Svitolina (6 WTA), Caroline Garcia (8 WTA) și Johanna Konta (9 WTA).

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează