SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Emoții pentru Simona Halep în startul finalei cu Karolina Pliskova: Simona a căzut pe zgura de la Roma

Debutul de meci a adus și emoții pentru Simona Halep și fanii săi . +13   FOTO
Debutul de meci a adus și emoții pentru Simona Halep și fanii săi .

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 15:45 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 16:42

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Karolina Pliskova (28 de ani, 4 WTA)  în finala turneului Premier 5 de la Roma. Halep conducea cu 6-0, 2-1, moment în care cehoaica a abandonat din cauza unei accidentări. 

Meciul a debutat excelent pentru jucătoarea noastră, care a avut inițiativa în meci și a surprins-o pe Karolina Pliskova cu plasamentul loviturilor sale. După doar câteva minute, Halep conducea cu 3-0, iar câteva minute mai târziu, Simona închidea setul la zero. Totuși, au fost și câteva emoții. 

În game-ul 2 al partidei, în timp ce încerca să ajungă la o minge trimisă de Pliskova, Halep a alunecat, s-a destabilizat și a căzut pe zgură. Momentul nu a afectat-o pe Halep, care s-a ridicat imediat, s-a curățat de zgura care i se imrpimase pe echipament și a continuat partida. 

+9 FOTO
  • Captură Digi Sport

Urmărește AICI finala Simona Halep - Karolina Pliskova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  21 Septembrie 2020, 19:08

Intr-adevar pentru imaginea asta merita sa castige!!! E o imagine care o caracterizeaza perfect!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează