SPORTURI  »  TENIS  »  PROBLEME

Emoții pentru Simona Halep înaintea primului turneu al anului: "Am fost bolnavă, încă mai iau tratament"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2015 17:44

Simona Halep va juca la Brisbane primul turneu al anului între 3 și 9 ianuarie. Sportiva noastră are însă cîteva probleme de sănătate care i-ar putea afecta evoluția de la turneul australian. 

"N-o să fie ușor pentru că eu am fost bolnavă cu stomacul perioada asta. Încă mai iau un tratament și sper să fiu aptă să joc la nivelul cel mai înalt la Bisbane. Nu va fi ușor, așa ca sînt pregatită pentru orice.

Vreau doar să-mi revin total, ca și sănătate mă refer. După aceea, obiectivul principal e Australian Open.

Am hotărît să rămîn în Australia, e mai ușor, nu mai trebuie să călătoresc așa mult, plus că Darren este din Australia și să fim la el acasă ne e maiușor", a explicat Simona Halep conform Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mplttev
mplttev  •  27 Decembrie 2015, 22:27

Vezi Simona dacă-ți plac mititeii (așa cum ai declarat)? Ai exagerat de Crăciun cu cârnații, sarmalele și caltaboșul! Glumesc. Ai făcut probabil o indigestie dar trece în două, trei zile. Sănătate multă, mult succes la AO și să auzim numai de bine despre tine, atât ca performanțe cât și ca stare fizică.

catalynn
catalynn  •  27 Decembrie 2015, 20:35

La Multi Ani Simona si in primul rând sa fi sănătoasa, ca restul vin de la sine!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  27 Decembrie 2015, 19:09

in felul asta, moderand ce nu este de moderat, nu-i faceti nici un serviciu ***... faceti reguli ca sa va luati salariile, nu ca sa ne cenzurati pe noi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează