SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Englezii o văd pe Simona în semifinale la Wimbledon: "Nemiloasa Halep a copleșit-o pe Schiavone"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 18:51

Simona Halep, numărul 5 WTA, nu i-a dat nicio șansă italiencei Francesca Schiavone în turul doi de la Wimbledon și a învins-o cu scorul de 6-1, 6-1.

Jucătoarea noastră a câștigat meciul în 65 de minute și e văzută de site-ul turneului englez ca o posibilă participantă în semifinale.

"Este a doua oară în șase meciuri când favorita numărul cinci reușește două victorii la rând la All England Club. Ultima dată când s-a mai întâmplat a fost în 2014, când Halep a ajuns în semifinale.

Dacă ne luăm după forma arătată azi, când a fost nemiloasă în jocul cu Schiavone, românca e pregătită să repete performanța", se arată pe site-ul turneului de la Wimbledon.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  01 Iulie 2016, 07:31
Postat de Emanuel Alexandru pe 30 Iunie 2016, 19:59

Chill out... O elimina Kiki in urmatorul tur.. Oricine joaca in forta impotriva lui Halep o invinge : la ce forma are Kiki in ultimul timp..ar fi o performanta daca Halep ii ia vreun set

Da' ia zi, nene Omida... da dragoste, da sanatate, da dujmani ce zice bobii?

ortega
ortega  •  01 Iulie 2016, 01:57

Las c-o lovește virusul vika-mika-tika ... După înfrângere are toate durerile din lume , ba la adductori , ba la tradductori , dar mai ales la fesieri ...

pekeler
pekeler  •  30 Iunie 2016, 21:15

Normal ca are sanse,si la finala. Muguruza out,Radvanska s-a chinuit cu Ana Konjuh,o tanara croata (103WTA) 2-1 la seturi,9-7 in decisiv si doar accidentarea croatei la scorul de 7-7 (a calcat pe minge si si-a scrantit glezna,terminand meciul intr-un picior si in lacrimi ) a facut ca Radvanska sa incheie meciul. Hai Simona !Cu calm,tact si rabdare se poate si mai mult !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează