SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO + FOTO EPIC FAIL după meci, la Australian Open: „Tocmai a desenat un penis pe cameră!” » Ce ar fi trebuit să reprezinte: „Sunt varză la desen”

americanii care au format echipa campioană de la United Cup, în prima parte a lunii ianuarie, au explicat de ce desenează lacăte pe camere la Australian Open. +5   FOTO
americanii care au format echipa campioană de la United Cup, în prima parte a lunii ianuarie, au explicat de ce desenează lacăte pe camere la Australian Open.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 18:28 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 18:35

Taylor Fritz (25 de ani, 9 ATP), Frances Tiafoe (24 de ani 17 ATP), Madison Keys (27 de ani, 13 WTA) și Jessica Pegula (28 de ani, 3 WTA), americanii care au format echipa campioană de la United Cup, în prima parte a lunii ianuarie, au explicat de ce desenează lacăte pe camere la Australian Open. 

Echipa Statelor Unite ale Americii a defilat la prima ediție a United Cup, o competiție mixtă, între țări. Între cei patru componenți s-a creat o legătură specială. Au stabilit chiar un semn comun care să îi reprezinte la Australian Open, doar că Fritz a fost trădat de talentul la desen. 

Taylor Fritz, EPIC FAIL la Australian Open 

După victoria din turul inaugural, 6-4, 6-2, 4-6, 7-5, împotriva lui Nikoloz Basilashvili, Fritz s-a îndreptat către cameră și a vrut să deseneze un lacăt.

Jessica Pegula
+1 FOTO

Rezultatul i-a distrat pe toți cei prezenți în arenă și a devenit viral pe rețelele de socializare. Tiafoe l-a ironizat: „Fraierul de Fritz tocmai a desenat un penis când a încercat să pună lacătul”.

Pentru informarea dumnevoastră, am încercat să desenez un emoticon în formă de lacăt. Am uitat un detaliu important, acela că sunt varză la desen
- Explicația lui Taylor Fritz

Americanii pun „lacătul” la Australian Open

Jessica Pegula i-a arătat lui Fritz cum se face. La finalul victoriei cu Sasnovich, scor 6-2, 7-6(5), a treia jucătoare a lumii a realizat un lacăt apropiat de realitate.

EPIC FAIL după meci, la Australian Open: „Tocmai a desenat un penis pe cameră!” » Ce ar fi trebuit să reprezinte: „Sunt varză la desen”
Lacătul realizat de Pegula

Semnificația lacătului a fost necunoscută până astăzi. Într-un material publicat pe site-ul oficial al WTA, cei patru componenți ai echipei de la United Cup au explicat.

„E o chestiune a echipei SUA. Arătăm că rămânem uniți, unii lângă ceilalți. Din păcate, Taylor a fost îngrozitor. Mă gândesc că de asta a și devenit viral și trebuie să explicăm acum. Nu e mare lucru, suntem doar noi prostindu-ne puțin. 

Cred că vorbesc în numele tuturor. Cele două săptămâni petrecute împreună au fost cele mai bune din viața mea. Ne-am distrat pe cinste! Faptul că am și câștigat a fost cireașa de pe tort. De asta am decis să avem semnul nostru în continuare”, a spus Madison Keys.

VIDEO. Lacătele desenate de Fritz și Pegula la Australian Open 

Dintre cei patru componenți ai echipei americane, doar Taylor Fritz a părăsit competiția de la Australian Open.

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Altă izbucnire! Djokovic a mers direct la arbitru și i-a cerut să-l dea afară din arenă: „E complet beat!” + noi emoții cu accidentarea la picior, Nole a primit tratament la vestiar
AUSTRALIAN OPEN
Altă izbucnire! Djokovic a mers direct la arbitru și i-a cerut să-l dea afară din arenă: „E complet beat!” + noi emoții cu accidentarea la picior, Nole a primit tratament la vestiar
Dezastru pentru Nadal! Cât lipsește după accidentarea de la Australian Open + E la un pas să iasă din Top 10 după 19 ani!
AUSTRALIAN OPEN 2023
Dezastru pentru Nadal! Cât lipsește după accidentarea de la Australian Open + E la un pas să iasă din Top 10 după 19 ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează