SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Eugenie Bouchard, apariție incendiară în vacanța de lux » Fanii nu au menajat-o: „E doar o chestiune de timp până o să apari pe OnlyFans”

Eugenie Bouchard / Sursă foto: Facebook +49   FOTO
Eugenie Bouchard / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 23:09 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 23:12

Eugenie Bouchard (28 de ani, 323 WTA) a întors toate privirile cu ultima sa apariție din social-media. Canadianca a pozat sexy în vacanța din Providenciales, într-un costum de baie ce le-a aprins imaginația fanilor săi.

Dacă Eugenie s-a simțit pe deplin relaxată în cadrul idilic oferit de peisajele din insulele Turks și Caicos, unde a petrecut o vacanță de neuitat, canadianca a fost luată în colimator de unii dintre urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Câțiva dintre ei i-au reproșat lui Bouchard că pozează mult prea îndrăzneț și că a pus definitiv deoparte tenisul.

„E doar o chestiune de timp până vei face OnlyFans”, i-a scris un utilizator jucătoarei din Canada. OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri destinate adulților.

Răsfoiește o galerie FOTO cu Eugenie Bouchard:

+45 FOTO

Eugenie Bouchard a fost încântată și de România

Eugenie Bouchard, fost număr 5 WTA, a participat toamna aceasta la Transylvania Open, turneu de categorie WTA250, fiind nevoită să se retragă în turul 1 din cauza unei întinderi musculare. 

Cât a rămas la Cluj-Napoca a vizitat însă, alături de Jaqueline Cristian și de Horia Tecău, cel mai vechi muzeu în aer liber din România, Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”. A gustat pâine făcută în casă, i-au plăcut basmalele tradiționale și a promis că va reveni.

Citește și alte știri de actualitate:

GALERIE FOTO Iubita noului star ATP forțează limitele! Imagini de senzație apărute

FOTO „Cea mai sexy atletă din lume” are succes și în afaceri: a ajuns în Topul Forbes!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
DjimZmit
DjimZmit  •  19 Noiembrie 2022, 19:32
Postat de Giorgi pe 19 Noiembrie 2022, 00:07

Superbă....

A castigat Australian Open la dublu, chiar de doua ori...

traian_v
traian_v  •  19 Noiembrie 2022, 02:14

Si daca pozeaza pe OnlyFans care e problema? Nu o va face, are destui bani. Daca fata prefera sa fie model mai mult decat sa joace tenis, nu e de condamnat. Va amintiti de Anna Kournikova? Aia chiar nu a ajuns nicaieri in tenis, macar Bouchard a jucat o finala de Grand Slam.

Giorgi
Giorgi  •  19 Noiembrie 2022, 00:07

Superbă....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează