SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

GALERIE FOTO Eugenie Bouchard sfaturi împotriva urii în online: „Toți au hateri! Înseamnă că ai realizat ceva în viață”

Eugenie Bouchard, numărul 332 WTA // sursă foto: Instagram @ geniebouchard +18   FOTO
Eugenie Bouchard, numărul 332 WTA // sursă foto: Instagram @ geniebouchard

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 15:20

Jucătoarea de tenis Eugenie Bouchard (26 de ani, 332 WTA) a vorbit despre criticile și „haterii” din mediul online.

Canadianca, care în apogeul carierei s-a aflat pe poziția 5 în clasamentul WTA, rămâne una dintre cele mai importante figuri ale tenisului mondial chiar și acum, când nu se mai află între primele 300 de jucătoare ale lumii.

Eugenie este urmărită de 5.2 milioane de persoane cumulat pe Instagram, Facebook și Twitter. Faima aduce de la sine și o mulțime de critici, Bouchard vorbind despre acest aspect într-un interviu acordat CNN.

„Este greu. Cel mai important lucru este să nu fii și tu rău la rândul tău. Acceptă situația așa cum e. Înțelege că e mai degrabă o reflecție a lor și a ceea ce simt ei. Nu înseamnă că tu ești o persoană oribilă. Există atât de multă negativitate. Nici măcar nu citesc tot ce îmi e scris, ar fi o pierdere de timp”, a spus aceasta, citată de News AU.

„Există foarte multe lucruri pozitive, încerc să mă concentrez asupra lor. Realizez că toți au hateri. Înseamnă că ai realizat ceva în viață, ia-o ca pe un compliment inversat. Nu ar trebui să te îngrijoreze astfel de persoane. Eu fac un pas înapoi, nu o iau personal”, a mai spus canadianca.

+14 FOTO

6.464.693 dolaria câștigat Bouchard din tenis

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare

Citește mai multe știri despre tenis:

VIDEO Bianca Andreescu, în lacrimi în direct: „Plâng! Pur și simplu plâng, e o nebunie!”

Se joacă tenis în Cehia! Petra Kvitova și Barbora Strycova pe teren: „Mi s-a părut că a fost ca o petrecere!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1945470302151331
Gigli Papastratos  •  28 Mai 2020, 21:10

Eugenio, fata tatii, imi esti conationala, asa cum mi-a fost si Mutu, acum vreo ... multi ani. Amindoi frumosi, amindoi talentati si amindoi v-ati batut joc de talentul vostru. V-a ramas frumusetea, care tine si ea cit tine. Dar, na. E viata voastra si faceti ce vreti cu ea. Eu, ca privitor, nu pot decit sa chibitez si sa consider ca ati ratat ceea ce, cu siguranta, v-ati dorit. Amindoi erati haraziti sa fiti #1 in lume. E, n-ati fost, dar ati ramas totusi cu o celebritate efemera de care inca va mai puteti bucura.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  28 Mai 2020, 17:01

Bravo Genie. Faptul că ai ieşit din anonimat este o realizare. Haters sint la orice nivel. Dute pe drumul tău care pare destul de interesant. Succes.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează