SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Jucătoarele de tenis, acuzate că iau în derâdere războiul din Ucraina: „Râd de asta, își bat joc de asta”

Eva Lys
Foto: Imago
Eva Lys Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 11:06 / Actualizat luni, 07 martie 2022 11:41

Eva Lys (20 de ani), sportivă născută în Ucraina, le acuză pe colegele din WTA și ITF că nu conștientizează gravitatea războiului pe care Rusia l-a pornit în Ucraina.

Născută la Kiev, Lys a dezvăluit că anumite jucătoare de tenis râd de cele petrecute în Ucraina și chiar se îmbracă ostentativ în culorile Rusiei.

„Multe jucătoare manifestă lipsă de respect față de oamenii afectați de războiul din Ucraina. Ele râd de asta, își bat joc de asta, unele se îmbracă ostentativ în treninguri în culorile steagului Rusiei. Este cu atât mai important să răspândim pe scară largă ceea ce se întâmplă cu adevărat acolo. 

Vreau să înțelegeți un lucru. Acolo se întâmplă ceva îngrozitor! De exemplu, am o poză cu o prietenă a mamei dormind în metrou cu fiica ei. Când vorbim la telefon, bombele se aud prin telefon. Oamenii sunt neputincioși în fața atacurilor, dar sunt incredibil de curajoși”, a declarat Eva Lys, potrivit eurosport.

Simona Halep, îngrijorată din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina: „Sper să nu se întâmple nimic mai mult”

Simona a vorbit despre cel mai arzător subiect, războiul dintre Rusia și Ucraina, declarându-se îngrijorată de situația din țara vecină și spunând că nu ar trebui atacați sportivii ruși.

„Este ceva ce nu mi-am putut imagina vreodată că o să se întâmple. Nu cred că trebuie să-i judecăm pe sportivii ruși. Nu cred ca au ceva în comun doar că sunt din acea ţară. Mi-e milă, pentru că nu e uşor să ţi se ia steagul din fata numelui când joci un sport individual. E greu să spun eu ceva. Probabil, o să se decidă mai multe în următoarea perioadă. 

Eu sper să se termine cât mai repede şi să nu fie alte victime. Mi se pare dramatic tot ce se întâmplă. Nu am putut să îmi imaginez asa ceva. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce ei trăiesc acum. Este şi greu să spui ceva. Este greu să îţi și imaginezi aşa ceva. Sper să nu se întâmple nimic mai mult”, a declarat Halep, potrivit TV Telekom Sport.

Citește și:

Shevchenko, în lacrimi la un post TV din Italia: „Nu pot să privesc ce se întâmplă în țara mea fără să plâng”
razboi
Shevchenko, în lacrimi la un post TV din Italia: „Nu pot să privesc ce se întâmplă în țara mea fără să plâng”
Vitali Klitscko, martor la un moment emoționant pe frontul din Ucraina » Doi soldați s-au căsătorit, iar fostul boxer a sărutat mireasa
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Vitali Klitscko, martor la un moment emoționant pe frontul din Ucraina » Doi soldați s-au căsătorit, iar fostul boxer a sărutat mireasa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
135633977210983
Gigi Papadie  •  07 Martie 2022, 21:13

DACA JOACA TENIS NU INSEAMNA CA AU SI MINTE DESTULA...

klauz
klauz  •  07 Martie 2022, 16:23

Acuma fetele ce sa faca? Sa planga? Sunt tinere, sa se distreze.

catalynn
catalynn  •  07 Martie 2022, 14:52
Postat de valyomanyd pe 07 Martie 2022, 12:45

Bre, Putin e DICTATOR, are multiple ...".umbre "! Cetatenii rusi care protesteaza pasnic la Moscova si in alte mari orase sunt arestati !

Pașnic au protestat și americanii pe 6 Ianuarie anul trecut și unii sunt și astăzi in pușcărie fără a fi judecați. La fel camionagii din Canada și Trudeau a introdus legea marțială. Despre abuzurile comise in țările “civilizate”, încălcarea flagranta a drepturilor cetățenești, in timpul pandemiei nu mai spun. Bun și Putin la ceva, nici nu a lansat bine câteva rachete ca virusul a dispărut ca prin farmec peste tot. :-)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează