SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

Evenimentul anului în Spania naște măsuri de securitate NEMAIVĂZUTE: detalii despre nunta lui Rafael Nadal cu Xisca

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 13:50

Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) se va căsători cu Maria Francisca Perello „Xisca” la finalul acestei săptămâni, într-un eveniment grandios ce va avea loc la Porto Cristo, în Mallorca.  

Ziarul Marca a dezvăluit recent regulile stricte care au fost impuse în restaurantul de lux din Mallorca unde va avea loc ceremonia. Măsurile luate vizează în special norme de securitate:

O firmă specială de pază a fost angajată pentru evenimentul monden al anului în Spania, măsurile de siguranță urmând să fie extrem de stricte. De exemplu, toți angajații restaurantului au fost obligați să semneze acorduri de confidențialitate pentru a nu divulga informații personale despre invitați. 

Mai mult, niciun avion și nicio dronă nu vor putea survola în zona respectivă pe durata evenimentului. 

Totodată, invitații au fost sfătuiți să-și lase telefoanele mobile acasă pentru a nu posta fotografii sau clipuri video pe rețelele de socializare.

În total, la nunta tenismenului spaniol vor participa peste 500 de invitați, lista oaspeților urmând să includă nume uriașe precum fostul Rege Juan Carlos și soția sa, Sofia, Enrique Iglesias sau Iker Casillas. Totuși, niciun politician nu va fi invitat.

Vezi și:   

Conflict la cel mai înalt nivel » Roger Federer despre Gerard Pique: „Nu m-am întâlnit niciodată cu el. Deci n-am știut că trebuie să lucrăm la ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează