SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

EXCLUSIV Aseară era trimisă pe scări, azi-dimineață i-au deschis porțile! PMB s-a răzgândit: Simona Halep "lăsată" să prezinte trofeul pe gazonul Arenei Naționale. Pregătiri de gală

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 12:32

Simona Halep se întoarce în România astăzi, în jurul orei 16:15, iar diseară, la ora 20:00, le va prezenta fanilor o copie a trofeului de la Roland Garros pe Arena Națională.

Totul s-a schimbat la 180 de grade de aseară până în această dimineață!

Duminică seara, informația că Primăria București a pus evenimentul în afara Arenei Naționale, pe scările de la intrarea la zona VIP, din cauza timpului scurt de obținere a tuturor avizelor, a stârnit reacții dure pe GSP.ro (vezi detalii AICI!).

În această dimineață, am mers la Arena Națională și am aflat că Primăria Capitalei va organiza până la urmă evenimentul pe stadion! 

Pregătirile sunt în toi pentru primirea liderului WTA. Pe gazon se montează o scenă uriașă, de 12 metri lungime și 8 lățime. Va fi amplasată la 6 metri distanță de tribune, în fața zonei VIP. 

Organizatorii vor ridica și un ecran uriaș, pe care vor fi transmise imagini în direct.

Accesul oamenilor se va face gratuit pe la Tribuna Oficială, prin zona VIP.   

EXPLICAȚIILE PRIMĂRIEI

Într-un nou comunicat, remis astăzi, Primăria Capitalei nu lămurește de ce în comunicatul de aseară anunța că evenimentul urma să se țină inițial în fața Arenei Naționale, și nu în interiorul stadionului: 

"Primaria Municipiului Bucuresti dezminte categoric informatiile vehiculate in mediul online conform carora ar fi refuzat aprobarea desfasurarii evenimentului de prezentare a trofeului castigat de Simona Halep la Roland Garros, in alta locatie decat Arena Nationala.

Pentru corecta informare a opiniei publice va informam ca ieri, in jurul pranzului, presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a contactat Primaria Capitalei in vederea organizarii impreuna a unui eveniment care sa marcheze performanta campioanei Simona Halep.

Primaria Municipiului Bucuresti a raspuns prompt acestei propuneri, mai ales ca, la initiativa Primarului General si prin votul CGMB, Simona Halep este cetatean de onoare al Bucurestiului.

Astfel, reprezentantii Primariei Capitalei precum si cei ai Federatiei Romane de Tenis au stabilit, de comun acord, ca Arena Nationala reprezinta cea mai potrivita locatie unde se poate organiza un eveniment de inalta tinuta, asa cum merita o campioana de talia Simonei Halep.

Arena Nationala ofera toate facilitatile iubitorilor sportului, atat din punct de vedere al confortului cat si al sigurantei sau accesului si gazduieste cele mai importante evenimente sportive nationale si internationale.

Subliniem inca o data faptul ca nu s-a pus in discutie nici un moment ca acest eveniment sa se desfasoare in alta locatie decat la Arena Nationala si ne exprimam regretul ca un astfel de eveniment, atat de important pentru Romania, este folosit ca instrument politic cu scopul de a denigra atat institutia Primariei Capitalei cat si numele Primarului General."

Vei fi diseară pe Arena Națională pentru a sărbători titlul câștigat de Simona Halep la Roland Garros?

Da, cu siguranță voi merge!
Nu, nu voi fi prezent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
1094143007392149
Florin Rotaru  •  11 Iunie 2018, 17:23

”Aseară era trimisă pe scări, azi-dimineață i-au deschis porțile! PMB s-a răzgândit” !!! voi va numiti ziaristi? chiar nu mai aveti niciun Dumnezeu? voi nu puteti trai decat ”din bube, mucegaiuri şi noroi”??? banuiesc ca satisfactia suprema pentru voi ar fi ca pe stadion sa nu vina nimeni, sa ramana SIMONA singura !!! mamaaaaaaaaaaa, ce stireeeeeeeee!!

florar
florar  •  11 Iunie 2018, 17:22
Postat de paiazze pe 11 Iunie 2018, 16:41

Imi pierd vremea cu tine, da' poate intelegi si tu ceva, desi, de unde nu e... Tataie, cand te mai duci pe la comunistii aia de PSD sa-ti iei kilogramul de ulei, spune-le ca nu stii limba romana prea bine, poate li se face mila si te mai trimit si pe la scoala. Niciodata nu e prea tarziu si macar nu te mai faci de ras "onlain", ca ai o varsta. Auzi la el, romanii de buna credinta... Aia cu "ce daca Dragnea a furat? Toti furam...". Astia sunteti, amaratilor? Vai de natia asta, pe voi nu va face bine nimeni.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paiazze
paiazze  •  11 Iunie 2018, 16:41
Postat de Dumitru Ciobanu pe 11 Iunie 2018, 15:46

Tot voi dela statul paralel vreți, dar nu puteți,sa deșteptat lumea nu mai înghite gogoșile voastre, a înghițit hapul cele două posturi Tv,care sunt împotriva românilor de bună credință.

Imi pierd vremea cu tine, da' poate intelegi si tu ceva, desi, de unde nu e... Tataie, cand te mai duci pe la comunistii aia de PSD sa-ti iei kilogramul de ulei, spune-le ca nu stii limba romana prea bine, poate li se face mila si te mai trimit si pe la scoala. Niciodata nu e prea tarziu si macar nu te mai faci de ras "onlain", ca ai o varsta. Auzi la el, romanii de buna credinta... Aia cu "ce daca Dragnea a furat? Toti furam...". Astia sunteti, amaratilor? Vai de natia asta, pe voi nu va face bine nimeni.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează