SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

EXCLUSIV Halep le răspunde criticilor după eliminarea rapidă de la Wimbledon: "Nu trebuie să explic nimănui ce fac"

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2015 23:03

Gazeta Sporturilor a vorbit cu Simona Halep la puține ore după eliminarea în primul tur la Wimbledon, spunînd că din punctul de vedere emoțional nu se simte la sută la sută

Simona Halep a intrat în sala principală de interviuri, care e colorată în mov şi verde, imediat după Andy Murray. În spatele mesei la care se aşază jucătorii, pe perete e un afiş cu cele două trofee. Simona, într-o stare de spirit neutră, după ce înfrîngerea se mai răcise. A vorbit despre emoţii pe care nu poate să le gestioneze şi despre alte situaţii pe care trebuie să le înfrunte o dată cu această eiminare prematură de la Wimbleon.

Simona Halep despre...

... eliminarea în primul tur: "Să fiu sinceră, nu am nici o stare acum, e greu să explic cum mă simt. Cum am spus şi la prima conferinţă, nu am avut nici o aşteptare de la acest turneu. Ştiam că va fi foarte greu pentru mine, dar nu credeam că o să pierd încă din primul tur. Ea a jucat un tenis agresiv, a luptat pînă la capăt. Viaţa nu e de fiecare dată bună cu tine. Dar am destulă putere să merg înainte"

... încrederea de dinainte de Wimbledon: "Nu era la cote foarte înalte. E greu pentru că în timpul meciurilor simt foarte multă presiune şi dacă nu o gestionezi foarte bine, poţi să pierzi încă din primul tur. Sînt foarte nervoasă atunci cînd trebuie să închid meciul, mi s-a întîmplat şi la Biringham şi mi s-a întîmplat şi aici"

... cea mai mare luptă din meciul cu Cepelova: "Emoţional, nu cred că am fost acolo. Nu am reuşit să mă descurc. Sînt încrezătoare în jocul meu, dar emoţional şi ca putere interioară, nu cred că sînt sută la sută. Trebuie să învăţ să scot stresul din mine"

...despre accidentare: "Am avut o problemă la unghie, mi-a căzut"

...despre perioada prin care trece: "În tenis sînt atît urcuşuri , cît şi coborîşuri. Am început bine anul, dar acum sînt un pic în coborîre. Anul trecut am făcut cele mai bune rezutate la turneele de Mare Şlem, dar în 2015 am cîştigat cel mai mare titlu al meu"

Playtech: ȘOC! I-au tăiat microfonul lui Băsescu! HALUCINANT ce a spus despre Putin în Parlamentul European


Comentarii (173)
teavadetun
teavadetun  •  01 Iulie 2015, 23:32

Poate ar trebui sa cititi si ce scriu ziarele serioase .... http://www.nytimes.com/2015/07/01/sports/tennis/womens-tennis-still-has-safety-concerns-22-years-after-the-monica-seles-attack.html?_r=0

teavadetun
teavadetun  •  01 Iulie 2015, 23:30

ceaiuri
ceaiuri  •  01 Iulie 2015, 22:03

simona tb sa joace si la turnee mai slabe...victoriile aduc incredere la felul cum joaca acum era previzibil esecul

Vezi toate comentariile (173)
Comentează