SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

EXCLUSIV Marius Copil, dezvăluiri de senzație despre un colos din ATP: "Mereu mă salută, e un superbăiat!"

Copil și Murray, după
Copil și Murray, după "thriller-ul" jucat la Washington în acest an

Articol de , - Publicat luni, 17 decembrie 2018 14:58

Marius Copil, 28 de ani, 60 ATP, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor în care și-a radiografiat sezonul recent încheiat, anunțându-și planurile pentru 2019.

Tenismenul a făcut și mai multe dezvăluiri interesante din circuit, mărturisind detalii inedite despre Andy Murray, 31 de ani, 259 ATP, despre care a vorbit în termeni laudativi.

Românul a vorbit despre discuția pe care a purtat-o cu jucătorul scoțian după meciul jucat de cei doi la Washinghton în acest an, când Murray a câștigat greu, 6-7, 6-3, 7-6.

"El e un tip foarte mișto, în vestiar e deschis. După meciurile pe care le-am avut de fiecare dată când mă vede mă salută, e un superbăiat.

Am discutat mai mult cu el după meciul de la Washington, l-am terminat la 3 și jumătate dimineața. Meciul a fost incredibil de frumos. A avut întorsături multe, am mai avut meciuri terminate târziu. El a plâns atunci la final și din cauza oboselii și meciul a avut o emoție mare. Orice lucru care vine de la un campion și e pozitiv te ajută să fii mai încrezător în tine, să apreciezi fiecare antrenament și face să se vadă munca depusă", a declarat Marius Copil, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

2-0e raportul meciurilor directe dintre Murray și Copil. Cei doi s-au mai întâlnit și la Madrid, în 2017, scoțianul impunându-se cu 6-4, 6-3

Vezi și: EXCLUSIV Interviu spectaculos cu Marius Copil despre ascensiunea din clasament și marile dezamăgiri din tenis: "Când am intrat în TOP 100 m-am simțit cu 10-15 kilograme mai ușor"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează