SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Ilie Năstase față-n față cu procuroarea care l-a anchetat: „Domne, regret! Am și eu copii, prieteni. M-am făcut de râs...”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 20:20

Ilie Năstase (73 de ani), primul număr 1 ATP din istoria tenisului mondial a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO. 

Fostul mare tenismen a dat detalii neștiute despre episodul în care a fost implicat, în mai 2018, atunci când a fost prins băut la volan și s-a sustras recoltării probelor biologice.

Nu a fost pentru prima oară când Ilie Năstase creează probleme. Cunoscut ca o fire extrem de controversată, „Nasty” are un istoric bogat: a înjurat jurnaliste, a fost în mijlocul unor scandaluri mondene și a dat în repetate rânduri declarații xenofobe.

- Ilie, acum nu mai ai carnet, nu?
- Mi l-au luat pe doi ani, unul a trecut deja, dar nu știu dacă mai conduc eu la 75 de ani. O să-mi iau șofer, pentru că e greu și pentru soția mea cu drumurile astea. Eu regret ce am făcut și am fost sincer. Și mulți am văzut în situația mea care au primit alte sentințe. Am avut mulți oameni care mergeau beți cu poliția în față! Judecătorul m-a întrebat ce-am făcut. Și i-am spus: "Domne, regret! Am și eu copii, prieteni. M-am făcut de râs. Eu până la 38 de ani n-am pus picătură de alcool în gură. Și-am vrut să recuperez acum". "Sunteți sincer!".

- Dar băuseși, Ilie?
- Nu eram beat, dar am recunoscut că am băut. După ce mi-au pus fiola, am crezut că mă lasă să plec. Nu știam că trebuie să merg și la poliție. Am vrut să plătesc amenda și să plec, dar polițistul a crezut că fug și mi-a pus cătușele! Ei, la 70 de ani ai mei, m-au aruncat cu fața de trotuar și au sărit opt inși pe mine. Cică eram agresiv! Ei erau trei echipaje...

- Auzi...
- Mi s-a mai întâmplat ceva asemănător la Paris, ca să vedeți cum se aplică legea. Eram cu Fischer și cu soția lui. N-am găsit taxi și i-am luat pe toți pe scooter-ul meu. Râdea lumea de noi, ne făceau cu mâinile, dar în spatele meu erau două mașini de poliție. Au dat drumul la girofare și ne-au tras pe dreapta. Le-am spus că n-am găsit taxi, m-au pus să parchez scooter-ul pe trotuar și să-l iau a doua zi. Gata! Asta a fost tot...

- Zi-mi. te rog...
- Nea Ovidiu, trebuie să-ți spun ceva. Pe mine mă deranjează că după '89 s-a trecut de la miliție la poliție fără educație. Eu sunt sincer, domnule. Și de la Securitate la SRI la fel. Ăia stăteau pe la colțuri să pârască. Au ei educație de SRI? Și cea mai urâtă e că au îmbrăcat paznicii în haine de poliție la primăriile de sector. Nu dă bine deloc!

Ce s-a întâmplat în mai 2018

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 1, după ce în mai 2018 a fost prins băut la volan și s-a sustras recoltării probelor biologice. 

El a fost acuzat că a refuzat prelevarea probelor biologice, după ce pe data de 25 mai 2018, în jurul orei 4:45, pe Șosea Nordului din Capitală, a fost prins la volan după ce consumase alcool. La momentul respectiv polițiștii i-au cerut lui Năstase să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care fostul sportiv a devenit recalcitrant și a adresat injurii polițiștilor. 

Ulterior a fost încătușat și dus la sediul INML pentru recoltarea de mostre biologice. A refuzat și i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. La câteva ore distanță de la incident, Ilie Năstase a fost prins din nou de un echipaj al poliției conducând un scuter fără permis.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU ILIE NĂSTASE

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
2766950646706712
Catana Stefan  •  13 Februarie 2020, 17:28

vorba cantecului "asa cum ai fost asa esti si azi" : un ghiolban *** , mare ca sportiv , zero ca om = ilie nastase !!!nu se ridica deasupra nivelului de mahalagiu !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  13 Februarie 2020, 14:49
Postat de vishnu pe 12 Februarie 2020, 21:44

Adica ce vrea Nastase... sa mearga politia in fata lui cu girofarul ca sa ii faca loc lui sa conduca beat. Mare-i gradina lui Dumnezeu! In loc sa zica multumesc pentru ca nu i-au dat cu executare...

La ce "fauna",au ajuns sa mearga cu girofarul...Nastase-cand era tanar- macar ne-a facut sa ne simtim mandri ca suntem conationali!

110050670309137
Ion Ion  •  13 Februarie 2020, 08:51

Apropo jurnalistule, Procurorul NU JUDECĂ !! judecatorul face asta, treaba proc este alta... da ce conteaza la ziaru ***... totuna...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează