SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Explicațiile accidentării Simonei Halep » Cel mai cunoscut medic al sportivilor a găsit cauza: "E ceva care nu e pus la punct"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 17:45

Simona Halep a abandonat la turneul de la St. Petersburg din cauza unor dureri la genunchi. Aceleași probleme le-a avut și la Australian Open.

Jucătoarea noastră avea un meci relativ ușor în compania lui Natalia Vikhlyantseva, locul 115 WTA. Dacă ar fi câștigat turneul jucătoarea noastră ar fi urcat pe locul 3 WTA.

Doctorul Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale de fotbal a României, a explicat care sunt problemele Simonei Halep (locul 4 WTA).

"La jucătoarele de tenis, accidentările sunt mai ușoare decât la fotbaliști. Ele țin, în mare măsură, de recuperare. Spre exemplu, Sorana Cîrstea a avut o accidentare și mai gravă decât a Simonei, ruptură de fascie plantară, este ceva rar.

Este o problemă la talpa piciorului, care s-a rezolvat. Sunt așa-zise nimicuri pe care specialiștii de lângă ele nu le înțeleg, așa că nu știu cum să le trateze. Ce cred eu că este la Halep? Este ceva care nu e pus la punct, medical. Este ceva neștiut, nemamageriat corespunzător", a declarat Pompiliu Popescu pentru Libertatea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
para.para
para.para  •  04 Februarie 2017, 13:23

Singurul motiv al "accidentarii" este ca nu vrea sa joace la FED Cup. Restul e cancan ieftin.

timm
timm  •  04 Februarie 2017, 09:01
Postat de ortega pe 03 Februarie 2017, 19:25

Păi cu o zi înainte zicea că e bine , totul e o.k. , face și drege ... Asta ori e bătută în cap , ori e atât de penibilă încât îi e frică și de numărul 117 mondial ... Oricum , nu merită atâta interes , e un nimeni ajuns conjunctural în Top 10 ... Oricum , nu a bătut pe nimeni din top 20 în ultimii 2 ani ... Jenă publică ...

In ultimii 2 ani a batut urmatoarele jucatoare dn top 20: Wozniacki. Makarova, Pliskova, Navarro, Williams, Muguruza,Errani, Williams,Kerber, Radwanska,Errani,Petkovici,Azarenka,Pennetta,Pliskova,Kvitova,Bacsinszki,Keys,Pliskova,Kuznetsova,Kerber,Keys,Radwanska,Navarro,Keys,Keys. A avut 25 de meciuri castigate cu jucatoare de top 20. Esti foarte PROST informat.

1122150261180507
Misulica Kanalas  •  03 Februarie 2017, 22:17

Simono acum e momentu de facut copii. Cum ai mentionat ca ati doresti 3 copiii. Cu accidentarea asta ati prinde bine. Pune fataciunea la treaba non stop. Si domnu sa ati dea noroc 3 copiii din prima.ca la tenis neai dezamagit

Vezi toate comentariile (15)
Comentează