SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Extravaganta Venus » Patru meciuri, patru rochii, iar Venus spune că mai are pregătite şi alte surprize

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Familia Williams e mereu în centrul atenţiei, la această ediţie, în lipsa Serenei, sora cea mare face furori cu ţinutele sale.

De la începutul anului, Venus a înnebunit. Din punct de vedere vestimentar. De la Australian Open, americanca a intrat în vizorul fotografilor. Întrebarea era: Poartă sau nu lenjerie intimă? O pereche de pantalonaşi de culoarea pielii a stîrnit furori la toate cele patru turneee de Mare Şlem.

La Roland Garros a venit cu o ţinută inspirată din Moulin Rouge. Doar la Wimbledon a fost un pic mai cuminte. Acum însă, aflată pe teren propriu, Venus s-a dezlănţuit. A intrat în competiţie cu o rochie din piele şi a continuat cu alta ce aduce aminte de o ieşire la plajă. Piesa de rezistenţă a acestei colecţii de toamnă a fost rochia din voal pe care sînt aplicate flori din cristale. Şi asta nu e tot. Şi pe şortul de culoarea pielii are astfel de flori. Spatele este gol. Rochia este prezentă în două culori: roz şi negru. "Am şi alte nuanţe, dar pînă acum le-am purtat pe cele care îmi plac cel mai mult. Să văd cum o să mă simt în ziua meciului care urmează, dacă vreau să repet sau să port ceva nou", a spus Venus, care o va întîlni în "sferturi" pe Francesca Schiavone.

Ziariştii au fost curioşi să afle ce se întîmplă cu toate aceste ţinute. Venus le-a răspuns că le păstrează pentru că într-o zi şi-ar dori să le expună alături de cele ale surorii sale, pe care tot ea le păstrează. Asta pentru că Serena nu reciclează, ea nu poartă un lucru decît o singură dată.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
flyingboy_13
flyingboy_13  •  07 Septembrie 2010, 12:55

mai ceva :D

axl41
axl41  •  07 Septembrie 2010, 05:05

E urata ca porcul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close