SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FED CUP // Florin Segărceanu pregătește modificări în echipa României pentru semifinala cu Franța » Ana Bogdan sare din schemă

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 18:01

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, va schimba echipa de Fed Cup pentru semifinala cu Franța din weekend-ul 20-21 aprilie.

  • În sferturi, România a învins Cehia cu 3-2, după ce Simona Halep și-a câștigat ambele confruntări de simplu, iar Irina Begu și Monica Niculescu s-au impus în meciul decisiv la dublu.

Astfel, Ana Bogdan (numărul 106 WTA) ar urma să fie înlocuită de Raluca Olaru (numărul 38 WTA la dublu). Olaru ar urma să facă pereche la dublu cu Monica Niculescu, iar Irina Begu ar evolua în confruntările de simplu. Mihaela Buzărnescu, care a pierdut ambele meciuri la simplu cu Cehia, va deveni rezervă.

„După ce s-a întâmplat în Cehia, vreau să fim mai pregătiţi în proba de simplu. Vreau din start o a treia jucătoare care să fie aptă de joc pentru a intra în teren. De altfel, Raluca Olaru are o evoluţie foarte bună la dublu, iar Niculescu-Olaru ar forma o pereche foarte bună.

Dar toate jucătoarele sunt foarte bine pregătite, însă o să vedem după turneul de la Miami ce decizie voi lua. Voi analiza situaţia şi voi anunţa atunci echipa. Irina Begu este un component foarte important al echipei noastre şi a arătat că se poate mobiliza într-un meci de Fed Cup pe zgură, o suprafaţă care o avantajează. Irina Begu este o variantă foarte bună pentru proba de simplu”, a declarat Florin Segărceanu la TV Telekom Sport.

Cum ar arăta putea arăta ROMÂNIA la meciul cu Franța:

La simplu:

  • Simona Halep (27 de ani, numărul 2 WTA)
  • Irina Begu (28 de ani, numărul 70 WTA)

La dublu:

  • Monica Niculescu (31 de ani, numărul 48 WTA la dublu)
  • Raluca Olaru (30 de ani, numărul 38 WTA la dublu)

Rezervă:

  • Mihaela Buzărnescu (30 de ani, numărul 31 WTA)

Citește și:

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // 500 de bilete pentru români la duelul cu Franța din Fed Cup: cum le poți achiziționa

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fortzzza
fortzzza  •  13 Martie 2019, 00:20
Postat de dora pe 12 Martie 2019, 19:24

La dublu Niculescu isi va alege partenera. Probabil Olaru care la dublu ii da clasa Irinei Begu.

La meciul de dublu, pe final de meci, am avut noroc ca a primit Irina Begu. Monica trimitea numai balonase in terenul adversarelor. Noroc cu Irina ca le raspundea tăios cehoaicelor.

matheus9999
matheus9999  •  12 Martie 2019, 22:08

Cea mai buna solutie ar fi... Bianca Andreescu. :-)

brifcor
brifcor  •  12 Martie 2019, 19:38

Begu e 70 WTA (si nicidecum 32) domnu' jurnalist anonim de la GSP !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close