SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - RUSIA

FED CUP, România - Rusia // FOTO 3 detalii din Sala Polivalentă: cum a fost surprins Dan Petrescu, ce a făcut Emil Boc + noua „regulă” impusă de jucătoare

Articol de , - Publicat vineri, 07 februarie 2020 16:35

România și Rusia se înfruntă în perioada 7-8 februarie, la Cluj, în Fed Cup. Chiar dacă înfruntarea de azi  n-a mai produs emulația din trecut, publicul din Sala Polivalentă din Cluj a fost trup și suflet alături de jucătoarele lui Florin Segărceanu.

Mai jos sunt 3 detalii surprinse în timpul meciului Gabriela Ruse - Ekaterina Alexandrova, primul din confruntarea România - Rusia.

1. Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost surprins în Sala Polivalentă din Cluj. Mare consumator de tenis și un înflăcărat susținător al echipei de Fed Cup, „Bursucul” n-avea cum să nu-și facă apariția la duelul de azi cu rusoaicele. Antrenorul campioanei nu va mai fi prezent însă și mâine, când „feroviarii” au un meci important în campionat, la Mediaș.  

2. Emil Boc, primarul Clujului, și-a luat din nou în serios rolul de lider de galerie, așa cum s-a întâmplat și la partidele naționalei de Fed Cup din trecut. Edilul a stat în prima linie și a dirijat în permanență gălăgioasa galerie care le-a încurajat pe jucătoarele noastre.

3. Noua generație din echipa de Fed Cup a României a schimbat puțin „regulile” în Polivalenta din Cluj. Acestea și-au făcut apariția în sală pe ritmurile piesei lui Queen, „We will rock you”. Până acum, echipa de Fed Cup a României era întâmpinată cu tradiționala melodie „Noi suntem români”.

FED CUP, România - Rusia //  FOTO 3 detalii din Sala Polivalentă: cum a fost surprins Dan Petrescu, ce a făcut Emil Boc + noua „regulă” impusă de jucătoare
+34 FOTO

Toate detaliile de la România - Rusia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  07 Februarie 2020, 21:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  07 Februarie 2020, 17:23

Boc .Ai creat noua entitate..U Cluj ...și a-ți făcuto praf.Bravo păcăliciule.Te faci bufon la tenis și la fotbal U moare

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  07 Februarie 2020, 17:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close