SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FED CUP // Se tem de Simona Halep: "Franţa trebuie să fie atentă! Românca este într-o creștere de formă evidentă"

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 14:21

Simona Halep (#3 WTA) a spus clar şi ferm că obiectivul principal pentru 2019 este câştigarea trofeului Fed Cup. Francezii îşi avertizează jucătoarele şi sunt uimiţi de forma Simonei.

"După ce şi-a văzut finalul de sezon stricat de o accidentare la spate, Halep, care în ianuarie a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de Serena Williams, e într-o creștere de formă evidentă. A arătat asta şi la Ostrava, în sfertul de finală contra Cehiei, din Fed Cup. A câştigat cele două meciuri de simplu, în special în faţa Karolinei Pliskova, şi a purtat România către o premieră istorică în ultimul careu al unei competiţii pe care a făcut-o obiectivul ei prioritar în acest an.

Franţa trebuie să fie atentă. Jucătoarele vor da peste un fost lider mondial, care are un bilanţ impresionat în Fed Cup: 18 victorii şi numai cinci înfrângeri, în proba de simplu, ultima fiind suferită tocmai în 2016, contra nemțoaicei Angelique Kerber", se arată în materialul publicat de celebrul cotidian francez L'Equipe.

  • Semifinala de Fed Cup va avea loc pe 20 şi 21 aprilie, în Franţa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  16 Februarie 2019, 09:39

Asa, asa. Chiar ei, francezii, pun presiune mare pe echipa lor. Halep devine astfel un 'tavalug' imbatabil pentru ... subtirelul lot al Frantei. Ramane ca antrenorii nostri sa stabileasca a doua jucatoare de simplu. Eu cred in Mihaela dar trebuie sa arate si ea acelasi lucru.

merace
merace  •  15 Februarie 2019, 17:58

Halep-Svitolina 6-3,3-6,6-4 (dupa 1-4 in decisiv!) Asta e Simona! Luptatoarea Romaniei!

merace
merace  •  15 Februarie 2019, 17:56

Franta are toate motivele sa se teama, dar sa nu uitam ca loturile de Fed Cup sunt imprevizibile, fiecare tara vine la fiecare meci cu ce are disponibil pe moment. Sper ca Simona sa fie disponibila, la fel si celelalte jucatoare in forma la data meciului cu Franta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează