SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP // ROMÂNIA - CANADA

FED CUP. Sorana Cîrstea e gata de lupta împtriva Canadei: "Sper să terminăm cât mai repede" » Vrea să atingă la un obiectiv istoric

Sorana Cîrstea are un bilanț de 10-6 în meciurile de simplu din Fed Cup // FOTO: Raed Krishan
Sorana Cîrstea are un bilanț de 10-6 în meciurile de simplu din Fed Cup // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 12:37

Sorana Cîrstea (38 WTA) va da startul meciului cu Canada din Fed Cup, urmând să o întâlnească pe Karol Zhao (138 WTA), sâmbătă, de la ora 13:00. Românca și-a setat un obiectiv îndrăzneț în Fed Cup: "Vrem să aducem titlul acasă, ar fi ceva istoric".

"Momentan, nu am emoții, probabil mâine voi avea fluturi în stomac. Obiectivul meu e să aduc primul punct României. Sper să pot face asta, apoi să reușească și Irina. Vrem să începem cu dreptul. În Fed Cup se egalizează valorile, dar sper să terminăm cât mai repede.

Avem cea mai bună echipă de Fed Cup din istorie, puteam să venim cu cel puțin 3 echipe aici. Suntem o echipă care se poate bate la titlu. E un vis al nostru să aducem titlul în România. Ar fi ceva istoric! Sperăm, muncim, visăm pentru asta, dar trebuie să o luăm pas cu pas.

E pentru prima oară când voi juca în fața atâtor mii de români, sunt debutantă la Cluj. Fetele au lăudat atmosfera și oamenii de aici. Abia aștept, sunt încântată că tenisul e atât de popular în ziua de azi. Sperăm ca fanii să scandeze numele nostru și numele țării.

Am venit aici de marți, suficient timp cât să ne acomodăm. E o suprafață destul de bună, condițiile sunt peste așteptări, nu am de ce să mă plâng. Sperăm să le aducem oamenilor o bucurie în week-end", a declarat Sorana Cîrstea, la TV Digi Sport.

"Domnul Segărceanu ne-a primit ca pe copiii lui. De fapt, cred că noi l-am adoptat pe el.  Ne simțim foarte confortabil cu dânsul, e foarte echilibrat, știe ce să zică în momentele complicate și cred că ne poate ajuta enorm" Sorana Cîrstea

Vezi aici programul complet al meciurilor din confruntarea România - Canada

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
10155633308976552
Cornel Perju  •  10 Februarie 2018, 01:09

sper ca frustrata asta sa piarda si sa zboare din echipa

352675541587917
Victor Rusu  •  09 Februarie 2018, 22:31

Amanta ei, Ospătărenko, n-a venit la Cluj s-o susțină ?

anne1970_ar
anne1970_ar  •  09 Februarie 2018, 14:29

Fluturi in stomac are tot timpul, mai ales in timpul meciurilor. Cand ti-e lumea mai draga. iti strica buna dispozitie. Sa speram ca se "vindeca". Hai Sorana!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează