SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FED CUP // Suprafața din Cehia, problemă pentru Simona Halep și Monica Niculescu: „E foarte mult verde, luminile sunt ciudate, dar ne obișnuim”

Simona Halep, antrenându-se la Ostrava // foto: www.idnes.cz
Simona Halep, antrenându-se la Ostrava // foto: www.idnes.cz

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 17:30

Echipa de Fed Cup a României va întâlni în acest week-end Cehia, deținătoarea trofeului, în primul tur din Grupa Mondială. Monica Niculescu, 51 WTA, cea care urmează să facă pereche cu Irina Begu, 75 WTA, în meciul de dublu, s-a plâns de suprafață și de sistemul de lumini de la arena din Ostrava.

„E mult verde, foarte mult verde, luminile sunt ciudate, parcă te pierzi puţin, dar vreau să zic că deja mă simt mai bine. Primul antrenament a fost ciudat, mingile mi se par că se fac mari la un moment dat, dar pot să zic că am şi venit după zborul ăla din Thailanda, poate eram puţin obosită. Acum mă simt mult mai bine.

Îmi doresc foarte mult să jucăm bine, să ne simţim bine, suprafaţa mi s-a părut puţin diferită, de aceea chiar sunt curioasă mâine cum o să începem meciurile”, a spus Niculescu, potrivit TV Telekom Sport.

„SUPRAfaȚA DE JOC E NEOBIȘNUITĂ”

Inclusiv Simona Halep, locul 3 WTA și principala „rachetă” a României, s-a arătat suprinsă de suprafața de joc de la Ostrava, despre care a spus că are o culoare specială, ca mingile de tenis: „Este în regulă. Mă voi obișnui”.

PROGRAM SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 14:00

Karolina Pliskova (5 WTA) – Mihaela Buzărnescu (27 WTA)

Katerina Siniakova (44 WTA) – Simona Halep (3 WTA)

PROGRAM DUMINICĂ, DE LA ORA 14:00

Karolina Pliskova – Simona Halep

Katerina Siniakova – Mihaela Buzărnescu

Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova – Irina Begu/Monica Niculescu

Vezi și: Karolina Pliskova și Simona Halep sunt liderele, dar cine e numărul 2 din fiecare echipă? Dezbatere aprinsă la FED Cup

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
103179470776675
Sabin Ellak  •  08 Februarie 2019, 19:04

Ce ar fi fost dac'ar fi jucat Petra ? Probabil 3-0 !!

103179470776675
Sabin Ellak  •  08 Februarie 2019, 18:45

Interesant:Halep,locul 3 WTA, deranjata de culoarea verde si de luminile din jur...o sa fie deranjata de glezne si de spate,dupa care va pierde.De infrangere nu o sa fie deranjata !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează