SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Federer a răspus zvonurilor conform cărora s-ar retrage după Olimpiada de la Rio: ”Va fi un an lung”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2015 21:57

Zvonurile conform cărora Federer s-ar retrage după Olimpiada de la Rio care va avea loc vara viitoare au fost infirmate de campionul elvețian. Acesta spune că nu are de gînd să renunțe încă la sportul pe care îl iubește.

 Titlul olimpic este singurul trofeu care îi lipsește lui Federer din palmares, pe lîngă cele 4 Grand Slam-uri și Cupa Davis. Dacă ar reuși să cîștige medalia de aur, tenismanul elvețian ar fi al treilea jucător care obține toate trofeele individuale în carieră, după Andre Agassi și Rafael Nadal.

”Australian Open este obiectivul meu pentru începutul anului, după care va urma un sezon lung și greu. Mă simt bine atît din punct de vedere fizic cît și psihic. Sper să mai joc mult timp de acum încolo” a spus Federer pentru AFP.

”Nu am retragerea în plan. De-abia aștept sezonul competițional” a mai declarat elvețianul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează