SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Federer, eliminat de Baghdatis la Indian Wells

federer
federer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Roger Federer, numărul 1 mondial, a fost eliminat în turul trei la Indian Wells de cipriotul Marcos Baghdatis, scor 5-7, 7-5, 7-6 (7/4), după ce a avut trei mingi de meci.

În optimile de finală, Baghdatis, favoritul 27, îl va întâlni pe spaniolul Tommy Robredo (numărul 18). "Este o mare victorie. Sunt fericit că m-am întors pe teren şi mă bucur de joc", a declarat cipriotul, care şi-a marcat revenirea în prim plan printr-o victorie de prestigiu, prima din carieră împotriva numărului 1 mondial.

Federer, care a condus cu 4-1 în ultimul set, a avut trei mingi de meci, dar nu a putut concretiza nici una. Este pentru prima oară din mai 2006, în finala turneului de la Roma contra lui Rafael Nadal, când elveţianul a pierdut un meci în care a avut o minge de meci.

"Am făcut lucruri bune, dar şi rele în acest meci. Am făcut un meci oarecum bun, dar şi alegeri proaste pe final", a declarat Federer, care în turul doi trecuse de românul Victor Hănescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  20 Martie 2010, 22:47
Postat de pe 17 Martie 2010, 11:26

Era clar ca nu e in forma,daca a reusit Hanescu sa castige un set cu el...

eu cred ca inca nu si-a revenit dupa infectia pulmonara. oricum un mare campion

 •  17 Martie 2010, 11:26

Era clar ca nu e in forma,daca a reusit Hanescu sa castige un set cu el...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează