SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

FEDERER. Moment tulburător în timpul unui interviu CNN pentru Roger Federer » De ce a izbucnit în plâns: "N-am cedat chiar așa niciodată"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 18:18

Elvețianul Roger Federer, numărul 3 ATP, a acordat un interviu celor de la CNN și a oferit un moment tulburător. Supercampionul elvețian a început să plângă când și-a adus aminte de antrenorul care l-a descoperit, după care a cerut o pauză: "Niciodată nu am izbucnit chiar așa".

Este vorba despre Peter Carter, care a murit însă în urmă cu 16 ani, înainte ca Federer să triumfe pentru prima dat într-un turneu de Grand Slam.

Reporterul CNN l-a întrebat pe Federer ce ar spune azi Carter dacă ar afla că a ajuns la 20 de turnee de Grand Slam în carieră. Moment în care elvețianul n-a mai rezistat și a început să plângă.

"Sper că ar fi mândru, nu își dorea să fiu un talent irosit. Moartea sa a fost un moment care m-a făcut să mă trezesc și să mă antrenez din greu. Am fost norocos să am astfel de oameni în jurul meu", a zis Federer.

Începând din 2005, Federer le oferă gratis cazare și bilete la Australian Open părinților lui Peter Carter, care locuiesc în Adelaide. Elvețianul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că trebuie să îi mulțumească fostul său antrenor pentru tehnica sa.

CITEȘTE ȘI:

HOPMAN CUP // Nou record stabilit de Roger Federer la început de an » E primul jucător care reușește asta în 31 de ani

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează