SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Federer, Nadal si Djokovic continua la Madrid

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2007 00:00

Elvetianul Roger Federer, spaniolul Rafael Nadal si sarbul Novak Djokovic, cei mai buni trei jucatori de tenis din lume in acest moment, s-au calificat in optimile de finala ale turneului masculin de tenis de la Madrid, competitie dotata cu premii in valoare de circa doua milioane de euro.

Federer, favoritul numarul unu, l-a invins cu 7-6, 6-4 pe americanul Robby Ginepri, venit din calificari, si va juca cu argentinianul Guillermo Canas, favoritul numarul 13, care a trecut cu 6-3, 3-6, 7-5 de compatriotul sau, Agustin Calleri, venit din calificari.

Nadal, favoritul numarul doi, l-a invins cu 6-4, 6-4 pe cipriotul Marcos Baghdatis, si va juca cu britanicul Andy Murray, care a trecut cu 6-1, 6-3 de argentinianul Juan Ignacio Chela, favoritul numarul 15.

Djokovic, favoritul numarul trei, l-a invins cu 6-7, 6-3, 6-3 pe spaniolul Fernando Verdasco, si va juca cu spaniolul Juan Carlos Ferrero, care a trecut cu 7-6, 6-4 de spaniolul Carlos Moya, favoritul numarul 14.

In afara de Chela si Moya, si alti favoriti au parasit turneul in faza 16-imilor de finala. Austriacul Stefan Koubek, venit din calificari, a trecut cu 6-3, 6-7, 7-5 de croatul Ivan Ljubicic, favoritul numarul 12, spaniolul Feliciano Lopez, wild-card, a trecut cu 7-6, 7-5 de spaniolul David Ferrer, favoritul numarul sapte, germanul Nicolas Kiefer a trecut cu 6-1, 6-3 de rusul Mihail Iujnai, favoritul numarul 16, argentinianul Juan Monaco a trecut cu 6-4, 7-5 de germanul Tommy Haas, favoritul numarul 11, croatul Mario Ancic a trecut cu 6-3, 6-4 de americanul James Blake, favoritul numarul sase, francezul Paul Henri Mathieu a trecut cu 7-6, 7-5 de francezul Richard Gasquet, favoritul numarul 10, argentinianul Juan Martin Del Potro, wild-card, a trecut cu 6-7, 6-4, 6-3 de spaniolul Tommy Robredo, favoritul numarul opt, iar argentinianul David Nalbandian a trecut cu 4-6, 6-4, 7-6 de cehul Tomas Berdych, favoritul numarul noua.

In optimi, Koubek va juca cu Feliciano Lopez, Kiefer va juca cu croatul Ivo Karlovic, care a trecut cu 7-5, 6-2 de spaniolul Oscar Hernandez, lucky-looser, Monaco va juca cu chilianul Fernando Gonzalez, favoritul numarul cinci, care a trecut cu 7-6, 7-5 de spaniolul Nicolas Almagro, Ancic va juca cu Mathieu, iar Del Potro va juca cu Nalbandian.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează