SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Feliciano Lopez, directorul turneului WTA de la Madrid, nu regretă absența Serenei Williams! Americanca a refuzat invitația din cauza lui Ion Țiriac

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 18:59

Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) nu a participat la turneul de la Madrid din cauza unui „război rece” cu Ion Țiriac. Feliciano Lopez, directorul turneului spaniol, nu a simțit lipsa jucătoarei cu 23 de Grand Slam-uri în palmares.

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și Kiki Bertens (27 de ani, 7 WTA), finala de la Madrid, e liveTEXT AICI

Serena Williams nu a jucat, dar tabloul feminin mi se pare la un nivel incredibil, așa cum se aștepta toată lumea. Practic, am avut cele mai bune jucătoare din lume.

Am fi fost încântați să o avem pe Serena, dar, sincer să fiu, avem un grup incredibil de jucătoare prezente la Madrid. Este admirabil!”, a declarat Feliciano Lopez într-o conferință de presă.

Serena l-a refuzat pe Țiriac

Serena Williams a spus pas turneului de la Madrid, dar va fi pe tabloul principal de la Roma, unde o pooate întâlni pe Simona Halep în sferturile de finală.

Motivul absenței de pe zgura spaniolă pare a fi schimbul dur de replici avut cu Ion Țiriac, omul cu banii de la Madrid.

Omul de afaceri român declara anul trecut în Bild că „Serena Williams are 36 de ani și 90 de kilograme. Mi-aș dori ca tenisul feminin să aibă alte opțiuni”.

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep, contrariată după finala pierdută la Madrid: „Niciodată n-am crezut că se poate întâmpla așa ceva!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
merace
merace  •  12 Mai 2019, 19:09

Speculatii... Daca Serena se simtea in stare sa joace, juca. Dar la forma ei, trebuie sa fie vedeta la turnee mai mici, ca Roma.

cristealaur
cristealaur  •  12 Mai 2019, 14:53

Daca va uitatzi in L'Equipe, vetzi vedea ca Serena are 1.75 m si 68 kg.....ii inteleg frustrarea.....sa fim seriosi, bate suta lejer....

347655969058390
Ion Popescu  •  12 Mai 2019, 10:29

Serena este f suparata pe Tiriac ca a zis ca are 90 kg. cand de fapt are doar 89,5 kg. Planeta intreaga regreta ca nu a vazut-o la Madrid imbracata in plastic negru. O mare pierdere pentru miliarde de oameni !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează