SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2022

„Ce, a mâncat căpșune?!” » Fenomen bizar la Wimbledon: de ce sunt dați afară angajații turneului

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2022 09:33 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 09:33

Guardian scrie că organizatorii de la Wimbledon 2022 dau afară angajații temporari folosind motive hilare, deoarece turneul suferă din cauză ca a angajat prea mult personal. 

Conform sursei citate, mai mulți angajați din domeniul curățeniei și al ospitalității au fost dați afară din motive „bizare”, cum ar fi faptul că au cerut o pauză pentru a merge la toaletă. 

Alți 3 tineri au fost concediați fiindcă au stat pe celebrul deal de la Wimbledon și au băut o bere, DUPĂ ce tura lor se încheiase. 

„Miercuri, în pauza de masă, stăteam cu un prieten pe deal și mâncam niște căpșune. Imediat, prietenul meu primește un mail în care i se spune că nu va mai primi ture de muncă, ceea ce este bizar”, a explicat unul dintre oamenii din personalul de la Wimbledon. 

Unul dintre motivele pentru care se întâmplă aceste concedieri ar fi faptul că Wimbledon a calculat prost numărul de oameni de care are nevoie pentru această ediție. Mai precis, a supraestimat asistența de la meciuri. Au fost în jur de 38.500 de oameni care au vizitat complexul miercuri și joi, sub ceea ce se așteptau organizatorii. 

Citește și alte știri de la Wimbledon:

Moment colosal la Wimbledon: locul 103 și mamă a doi copii a învins locul 5 mondial!

Când se joacă Simona Halep - Magdalena Frech în turul 3 la Wimbledon 2022 + Ce post TV transmite meciul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Iulie 2022, 12:07

Descoperind moartea ignoram absurdul ...

Analiza
Analiza  •  02 Iulie 2022, 12:05

Wimbledon are prea puțin bani și prea mulți angajați!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează