SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Filip Jianu își continuă forma de vis de la Australian Open » S-a calificat în semifinale la juniori

Filip Jianu // FOTO: Guliver/GettyImages
Filip Jianu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 11:41

Filip Cristian Jianu, 17 ani, locul 8, continuă forma excelentă la Australian Open și este în semifinalele probei de juniori. Românul a trecut în trei seturi de americanul Cannon Kingsley, locul 15, scor 7-6, 6-4, 6-2.

Filip Jianu, cotat cu a patra șansă la câștigarea turneului, s-a impus după un meci greu, de o oră și 41 de minute. În primul set, ambii jucători au servit perfect, iar game-ul a ajuns în tie-break, acolo unde Jianu a fost mai puternic.

În setul doi, la 3-3, Jianu și-a pierdut serviciul, iar Kingsley a împins meciul în setul decisiv. Filip Jianu a jucat excelent în setul al treilea, reușind două break-uri.

În semifinală, care se va juca în noaptea de joi spre vineri, Filip Jianu se va duela cu americanul Emilio Nava, locul 22, 17 ani.

Putea juca finala la dublu 

Filip Jianu putea în finală la proba de dublu. Dar perechea Filip Jianu și Alvarez Varona a pierdut în semifinale, cu perechea americano Connan Kingsley/Emilio Nava, scor 3-6, 4-6.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
penultimul
penultimul  •  25 Ianuarie 2019, 01:59

Bravo si la mai multe succese

mikidiki
mikidiki  •  24 Ianuarie 2019, 17:48

Mult succes sper sa avem in el untanar de perspectiva unde din pacate de ceva vreme la masculin nu prea scoatem capul

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Ianuarie 2019, 15:11
Postat de merace pe 24 Ianuarie 2019, 13:31

Ma bucur ca apare o tanara speranta si la baieti. Era si timpul! Din pacate, la dublu Jianu a pierdut azi semifinala. Dar se poate revansa la simplu! HAI ROMANIA!

hai romania doar la acest turneu:). s-ar putea sa ramanem fara el, jianu se antreneaza de ceva timp in state, parca vad ca pun americanii laba pe el...:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează