SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FINALA FED CUP, AUSTRALIA - FRANȚA // FOTO Rezultate incredibile în prima zi » Ashleigh Barty, victorie 6-0, 6-0! Și Mladenovic și-a „demolat” adversara

Articol de - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 09:53

Australia și Franța sunt la egalitate după prima zi a finalei Fed Cup, scor 1-1. Ashleigh Barty (1 WTA) și Kristina Mladenovic (40 WTA) au reușit victorii incredibile. Turneul nu e televizat la noi. 

Ultimul trofeu important al sezonului feminin se acordă în acest final de săptămână la Perth, acolo unde Australia și Franța se luptă pentru Cupa Fed, iar după prima zi scorul este egal 1-1. Kristina Mladenovic a avut nevoie de o oră și douăsprezece minute pentru a se impune cu 6-1, 6-1 în fața Ajlei Tomljanovic, iar Ashleigh Barty, liderul mondial, de doar 56 de minute pentru a trece cu 6-0, 6-0 de Caroline Garcia. 

Înfrângerea suferită de Garcia este cea mai drastică din carieră. A fost primul ei meci în care nu a reușit să câștige vreun game. 

90%a fost procentajul punctelor câștigate de Barty cu primul serviciu (19 din 21)

Programul zilei decisive (duminică)

  • ora 05:00 » Ashleigh Barty - Kristina Mladenovic
  • după 06:30 » Ajla Tomljanovic - Caroline Garcia
  • după 08:00 » Barty/Stosur vs Garcia/Mladenovic 
    Componența echipelor poate suferi modificări.
    Înfruntările sunt transmise pe Look Sport și TV Digi Sport 2

Din cele două echipe mai fac parte  Samantha Stosur, Astra Sharma, Priscilla Hon, respectiv, Alize Cornet, Fiona Ferro și Pauline Parmentier.  

Australia are șapte Fed Cup în palmares, iar Franța două. Este ultimul an în acest format pentru competiția pe echipe a tenisului feminin. Din 2020 Cupa Fed se va decerna în urma unui turneu întins pe o săptămână, care va avea loc la Budapesta, în luna aprilie.  

1,44este cota Australiei la câștigarea Fed Cup în acest moment

Vezi și:

TURNEUL CAMPIONILOR // Finaliștii în creștere » În ultimii doi ani media de înălțime a urcat spectaculos la 1,91 metri!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  09 Noiembrie 2019, 11:40

Frantuzoaica Mladenovic o invinge pe australianca Tomljanovic !

180190845824463
Mihnea Iorga  •  09 Noiembrie 2019, 11:14

Va fi si mai dulce va fi triumful Romaniei de anul viitor tinand cont ca se va incununa campioana chiar la Budapesta

bazinga
bazinga  •  09 Noiembrie 2019, 11:06

Si pe DIGI,doar ca nu in direct!Nu mai e nimic de zis!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează