SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Florian Mayer începe cu dreptul cursa spre un nou titlu la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 aprilie 2013 17:40

Florian Mayer avea o revanşă de luat la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, după ce anul trecut a fost eliminat după primul meci.

Cîştigătorul ediţiei din 2011 a turneului a intrat pe Arena Centrală decis să facă uitată prestaţia dezamăgitoare de anul trecut şi să facă un prim pas spre un nou trofeu. L-a înfruntat pe Flavio Cipolla, jucător venit din calificări, care a reuşit să-l ţină pe neamţ aproape o oră şi jumătate pe teren.

Mayer a cîştigat la pas primul set cu un categoric 6-0, dar a avut de luptat serios în partea a doua a partidei. Cipolla s-a regrupat, dar oboseala acumulată în cele trei meciuri din calificări s-a resimţit pe finalul setului doi. Italianul a obţinut un singur punct în tie-break, Mayer reuşind să închidă meciul cu 6-0 7-6(1).

În turul doi, Florian Mayer îl va întîlni pe David Goffin, belgianul care l-a învins pe Adrian Ungur, 6-3, 6-1.

Emoţii pentru Nieminen
Tot astăzi, un alt nume important a făcut pasul spre turul doi, Jarkko Nieminen, reuşind să treacă de hopul Evgeny Donskoy. Rusul a cîştigat destul de uşor primul set, 6-1, dar replica finlandezului a fost pe măsură, acesta a cîştigat următorul act cu 6-4, iar în decisiv s-a impus după tie-break, 7-6(3). În turul următor, Nieminen îl va întîlni pe favoritul numărul doi al turneului, Gilles Simon.

Învingătorul lui Nadal merge mai departe
Gilles Muller s-a calificat în turul doi la dublu, alături de victor Hănescu, dar la simplu a trebuit să se recunoască bătut. Lukas Rosol, cehul care l-a eliminat anul trecut în turul doi la Wimbledon pe Rafael Nadal, s-a dovedit a fi mai în formă. Luxemburghezul a reuşit să ducă primul set pînă în tie-break, dar atît, Rosol impunîndu-se în final cu 7-6(4), 6-2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează