SPORTURI  »  TENIS  »  MONTE CARLO

Florin Mergea a fost și el eliminat la Monte Carlo » Nu mai avem niciun român la turneu

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 18:12

Perechea formată din Florin Mergea și Aisam-Ui-Haq Qureshi a fost învinsă în optimile probei de dublu de la turneul din Monte Carlo.

Cuplul româno-pakistanez a pierdut în fața favoriților numărul 7 după o oră și 4 minute cu scorul de 4-6, 2-6. Cei doi au obținut un cec de 16.550 de euro și 90 de puncte ATP.

România nu mai e reprezentată de niciun jucător la Monte Carlo după ce, miercuri, tot în optimi, Horia Tecău și partenerul său olandez Jean-Julien Rojer au fost învinși de cuplul Romain Arneodo - Hugo Nys, scor 5-7, 6-7(2).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează