SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Florin Mergea şi Denis Inglot s-au calificat în ”optimi” la Australian Open » Îi pot întîlni pe fraţii Bryan

Foto: atpworldtour.com
Foto: atpworldtour.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 09:26

Florin Mergea s-a calificat în premieră în ”optimile” turneului de dublu la Australian Open. Alături de Dominic Inglot, sfertfinalist anul trecut, românul i-a eliminat pe argentinienii Diego Schwartzman şi Horacio Zeballos, scor 7-6(6), 4-6, 6-2.
Parteneriatul lui Mergea cu Inglot începe să dea roade. După ce au bifat deja o finală în acest an, la Auckland, cei doi au izbutit să obţină şi calificarea în ” optimi” la Australian Open. Deşi au pornit cu stîngul partida cu Schwartzman şi Zeballos, favoriţii numărul 14 şi-au intrat în ritm şi au împins primul set în tie-break, unde s-au impus la 6.

Argentinienii s-au revanşat în actul secund, cînd au egalat cu un break izbutit chiar în ultimul game. Emoţiile s-au risipit rapid în decisiv, cînd Mergea şi Inglot s-au distanţat imediat la 4-0 şi au închis meciul la prima ocazie.

În ”optimi”, cei doi vor da peste învingătorii duelului care îi pune faţă în faţă pe argentinienii Carlos Berlocq şi Leonardo Mayer cu favoriţii numărul unu ai turneului, americanii Bob şi Mike Bryan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zidarcornel
zidarcornel  •  23 Ianuarie 2015, 14:56

Mărturia lui ÎMPRUMUT OFERTA rapide și fiabile Martine mare MULTUMESC pentru tine pentru permițându-mi să vorbesc despre doamna Naomi spumă. Acesta este cu adevărat Mesia așa cum ați făcut atât de bine. Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoriile sau de a plati facturile sau de a începe o afacere? Ai un scor redus de credit și este dificil de a obține un împrumut? Vă rugăm să contactați Dna NAOMI Ea a acordat un împrumut de € 85.000 fără dificultate la o rată a dobânzii de 2% pe an, voi răsplăti pe o perioadă de 25 ani și am mai mulți colegi care au primit, de asemenea, împrumuturi de la nivelul său. Vă mulțumesc încă o dată pentru că este din : [email protected]

Vezi toate comentariile (1)
Comentează