SPORTURI  »  TENIS  »  ATP CHALLENGER TOUR FINALS

Foarte aproape » Adrian Ungur a fost învins în finala ATP Challenger Tour Finals

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 decembrie 2012 21:12

Adrian Ungur a pierdut în faţa argentinianului Guido Pella cu 3-6, 7-6 (4), 6-7(4)


Românul a primit, sîmbătă noaptea, la Sao Paulo, trofeul destinat învinsului. Românul a jucat ultimul act al ATP Challenger Tour Finals, dar a pierdut în faţa unui argentinian în vîrstă de 22 de ani. Ungur a ajuns la turneul care i-a reunit pe cei mai buni 8 jucători în concursurile challenger. Ca şi la Turneul Campionilor, s-a jucat mai întîi în grupe, Ungur şi Pella au făcut parte din cea verde. În această fază, românul a trecut de argentinian. Primii doi au mers în semifinale, unde Adi a trecut de Aljaz Bedene, iar Guido de Victor Hănescu.

Finala a semănat în mare parte cu cea din grupe, dar de data aceasta Pella s-a impus cu 6-3, 6-7(4), 7-6(4), în timp ce miercuri fusese 4-6, 7-6(6), 7-6(5). "A fost unul dintre cele mai grele meciuri ale carierei mele. Am jucat destul de bine în primul set, dar apoi el a început să servească bine şi m-a băgat în bucluc. Are unul dintre cele mai bune reveruri din circuit. La un moment dat am fost foarte nervos şi îmi spuneam că nu pot să cîştig, dar am luptat pînă la capăt şi acum sînt fericit", a spus Guido Pella pentru site-ul oficial al ATP.

Chiar dacă a fost învins, Ungur are motive de bucurie: după finala de la Sao Paulo, el va intra din nou în Top 100 şi va fi pentru prima oară cînd va încheia un sezon în această poziţie. În plus, el a încasat un cec în valoare de 39.900 de dolari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  03 Decembrie 2012, 11:14

Felicitari Ungur si multa bafta!! nu renunta si continua sa muncesti!! ;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează