SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Fostul elev al lui Patrick Mouratoglou, eliminat în turul doi la Australian Open

Holger Rune
Holger Rune

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 14:29 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 16:22

Holger Rune (20 de ani, #8 ATP), fostul elev al lui Patrick Mouratoglou (53 de ani), a fost eliminat în al doilea tur de la Australian Open de către francezul Arthur Cazaux (21 de ani, #122 ATP), scor 6-7(4), 4-6, 6-4, 3-6.

În turul următor, Arthur Cazaux îl va întâlni pe olandezul Tallon Griekspoor (27 de ani, #31 ATP).

Simona Halep revine pe teren! Primul meci în fața fanilor după 663 de zile » Anunțul oficial a venit astăzi
HALEP REVINE
Simona Halep revine pe teren! Primul meci în fața fanilor după 663 de zile » Anunțul oficial a venit astăzi

VIDEO. Holger Rune, eliminat în al doilea tur la Australian Open de către Arthur Cazaux

Holger Rune nu a reușit să-și egaleze performanța de la ediția din 2023 a turneului de la Melbourne, când danezul a reușit să ajungă până în turul al patrulea.

Rune și Cazaux au mers cap la cap în primul set, pe care l-au împins până în tie-break. Rune a pierdut primele două puncte pe propriul serviciu, oferindu-i adversarului șansa să se desprindă la 3-0, Cazaux impunându-se până la urmă cu scorul de 7-4.

Rune a debutat slab în setul secund, pierzând primul game pe propriul serviciu, iar Cazaux a profitat și a servit excelent, adjudecându-și setul cu scorul de 6-4. Rune a ridicat nivelul de joc în setul al treilea, pe care l-a câștigat cu scorul de 6-4, reușind break-ul chiar în ultimul game. 

Danezul nu a putut să mențină nivelul ridicat și în al patrulea set, iar Cazaux a reușit din nou să facă break în primul game de serviciu al lui Rune, care n-a mai putut să-i pună ulterior probleme francezului. Cazaux a mai făcut o dată break în ultimul game și a închis meciul după ce a câștigat setul cu scorul de 6-3.

Holger Rune, despre colaborarea cu Patrick Mouratoglou: „Nu plătesc oamenii doar ca să stea să se uite la mine”

Cu câteva zile înaintea startului la Australian Open, Holger Rune a vorbit despre colaborarea pe care a avut-o cu Patrick Mouratoglou, fostul antrenor și al Simonei Halep:„Situația cu antrenorul a fost foarte dificilă pentru mine. Oamenii pe care-i angajez trebuie să mă ajute. Uneori mă întrebam «De ce ești aici? Îți faci treaba cum trebuie?». Nu plătesc oamenii doar ca să stea și să se uite la mine.

Desigur, vina a fost tot a mea, dar în acele momente simțeam că Patrick nu este potrivit pentru mine. A fost foarte frustrant pentru mine, eram la pământ din punct de vedere mental.

Cu cât avansezi mai mult într-un turneu, cu atât stresul devine și mai mare. De aceea cred că este foarte important să ai pe cineva alături care să te motiveze și să te ajute să-ți controlezi emoțiile. Astea sunt lucrurile de care ai nevoie în perioada unui turneu.

L-am sunat atunci pe Patrick, nu eram sigur că am luat o decizie bună, dar am încheiat colaborarea. Încă simt că m-ar fi putut ajuta mai mult pe teren, dar și în viață”.

VIDEO. Cel mai frumos schimb de la Australian Open, între Carlos Alcaraz și Lorenzo Sonego

Vezi și alte știri:

Emma Răducanu s-a oprit în turul 2 la Australian Open » Eliminată de „călăul” Soranei
AUSTRALIAN OPEN
Emma Răducanu s-a oprit în turul 2 la Australian Open » Eliminată de „călăul” Soranei
Scandal înaintea primului meci tare de la reluarea Superligii: „Sper să nu apară pe teren în vișiniu!”
SCANDAL
Scandal înaintea primului meci tare de la reluarea Superligii: „Sper să nu apară pe teren în vișiniu!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează