SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

FOTO Fostul Mădălinei Ghenea a primit un mesaj de la Serena Williams: „Te iubesc, Grigs!” » Replică savuroasă a lui Venus

Mădălina Ghenea (35 de ani) a asistat la victoria obținută de partenerul Grigor Dimitrov (32 de ani, 24 ATP), scor 6-2, 6-3, 6-2, în fața lui Frances Tiafoe (25 de ani, 10 ATP). Bulgarul a obținut calificarea în „optimile” Wimbledon 2023. +49   FOTO
Mădălina Ghenea (35 de ani) a asistat la victoria obținută de partenerul Grigor Dimitrov (32 de ani, 24 ATP), scor 6-2, 6-3, 6-2, în fața lui Frances Tiafoe (25 de ani, 10 ATP). Bulgarul a obținut calificarea în „optimile” Wimbledon 2023.

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 16:37 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 20:07

Fostul număr 3 mondial Grigor Dimitrov a fost felicitat pe rețelele sociale după rezultatul excelent de la Paris, cuvintele cele mai afectuoase venind dinspre surorile Williams.

Grigor Dimitrov a disputat săptămâna trecută, pe 5 noiembrie, doar a doua finală Masters 1000 a carierei, la Paris-Bercy. Rezultatul cel mai bun al sezonului 2023 pentru actualul număr 14 ATP a adus comentarii interesante la o postare a sa de pe rețelele sociale.

„Love you Grigs!!!!!!!!”, a scris Serena Williams, fostul lider WTA cu care bulgarul a avut o legătură de scurtă durată, ei rămânând apoi în relații cordiale.

Venus Williams: „Eu sunt cel mai mare fan”

Un pic mai jos, Venus Williams a contribuit la conversație, precizând: „Te rog să ții cont că eu cel mai mare fan al tău, mai mare decât Serena Williams”, la care bulgarul a replicat prompt: „Aiiii aiiii, ce va spune Serena acum?!”. Fanii s-au implicat în discuție, adăugând alte comentarii.

Grigor Dimitrov și Nicole Scherzinger
Grigor Dimitrov și Maria Sharapova Foto Imago
Grigor Dimitrov și Serena Williams
Grigor Dimitrov și Maria Sharapova Foto Imago
Grigor Dimitrov și Lolita Osmanova
+1 FOTO

Și cea mai recentă iubită a bulgarului, Mădălina Ghenea, de care s-a despărțit de puțină vreme, l-a felicitat pe InstaStory, scriind doar „Proud of you” (mândră de tine), alături de o poză a jucătorului cu trofeul de finalist. În trecut el a mai avut relații sentimentale cu interpreta Nicole Scherzinger și cu Lolita Osmanova, fiica milionarului rus Eldar Osmanov.

Printre cei care i-au adresau cuvinte de laudă s-au aflat și Sabine Lisicki, Alex Corretja și Tommy Haas, dar mesajele lor au trecut aproape neobservate.

„Mă simt recunoscător, toate mesajele, tot sprijinul și dragostea pe care le-am primit sunt emoționante. Vreau doar să spun mulțumesc pentru tot tuturor celor care se află în această călătorie cu mine. Mulțumesc pentru un turneu memorabil”, este mesajul scris de Grigor Dimitrov pe contul său de Instagram după Masters-ul 1000 de la Paris.

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

3 pozițiia urcat Grigor Dimitrov în clasamentul mondial, de pe 17 pe 14, după săptămâna de la Paris

Grigor Dimitrov: „Privesc spre sezonul următor”

A pierdut destul de clar finala în fața lui Novak Djokovic, 4-6, 3-6, dar a reușit una dintre cele mai bune săptămâni ale lui din ultimii ani. Mesajul este însoțit de un video, în care bulgarul are o mină obosită, cum și avertizează, de altfel, încă de la primele cuvinte.

„Vreau să acord însă câteva clipe pentru a spune că finala a fost ceva extraordinar, vreau să împărtășesc tot ce am trăit cu cei care au rămas alături de mine. Anul acesta a fost incredibil, toată lumea merită credit, vreau să mă asigur că toți îl primesc.

2 victoriila jucători de Top 10 a avut bulgarul în turneul Masters 1000 parizian, la Daniil Medvedev, 3 ATP, și Stefanos Tsitsipas, 6 ATP

Vom continua să luptăm, să căutăm forma de a deveni mai bun. Privesc deja spre sezonul următor, acum voi avea un pic de timp pentru a reflecta, apoi pentru a mă pregăti ca să fiu gata de un început bun. 

Asta este ceea ce vreau să fac. Vreau să trimit toată dragostea pentru toată lumea”, a spus Dimitrov.

Citește și: 

Cea mai frumoasă înotătoare din Ungaria vine la Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni
CE ÎN BAZIN SCURT
Cea mai frumoasă înotătoare din Ungaria vine la Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni
„Măcel la beție” » Peste 85.000 de oameni au făcut haos la cea mai importantă cursă de cai din țară
INEDIT
„Măcel la beție” » Peste 85.000 de oameni au făcut haos la cea mai importantă cursă de cai din țară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează