SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

FOTO Adrian Ungur și Marius Copil au cîștigat trofeul la dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy după o finală dramatică!

Foto: Raed Krishan +12   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 11:44

Adrian Ungur și Marius Copil au cîștigat finala la dublu a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy.

Ungur/Copil - Monroe/Sitak 3-6, 7-5, 17-15

Românii au început bine meciul, reușind un break în primul game, dar ulterior și-au pierdut de două serviciul și au pierdut și primul set, scor 3-6.

Beneficiari ai unui wild card, jucătorii noștri au revenit și au cîștigat setul doi, scor 7-5, și au împins meciul în super tie-break.

Finalul a fost unul dramatic. Cele două perechi au mers cap la cap. Americanul Monroe și neo-zeelandezul Sitak au avut cinci mingi de meci, dar ai noștri le-au anulat și au reușit să cîștige trofeul.

Acesta este al patrulea an consecutiv în care trofeul la dublu este cîștigat de români, după ce în anii trecuți Horia Tecău s-a impus, însă alături de parteneri străini.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
daccian
daccian  •  26 Aprilie 2015, 22:18

bravo, baieti ... cris, tot sportul pana la urma e o chestie neinteresanta si fara valoare pentru cine nu il intelege si nu il practica .... tu insa nu pari sa fii nici genul care exceleaza in domenii mai intelectuale ... asa ca probabil intreaga viata e o chestie plicticoasa pentru unul ca tine ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  26 Aprilie 2015, 19:45

Odata cu eliminarea Simonei,sa terminat si turneul din Germania,pentru voi?Sau inca aveti liber?

falco
falco  •  26 Aprilie 2015, 16:49
Postat de criss1981 pe 26 Aprilie 2015, 16:00

ce emotiii.....doi slabi au castigat un turneu de *** :)))) vaiiii ce emotii.......mi s.a ridicat parul pe *** de la asa emotii :)))

Cata lipsa de umor si de inteligenta! Nici o emotie ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează