TENIS  ·  ATP

FOTO Amenințări șocante primite de un jucător din ATP: "Fiu de c***ă, te vom găsi la Londra"

Robin Haase // FOTO: Guliver/ Getty Images
Robin Haase // FOTO: Guliver/ Getty Images

Joi, 28 Iunie 2018, 21:04

Tenismenul olandez Robin Haase (31 de ani, 44 ATP) a fost victima unor amenințări șocante primite pe contul său de Instagram.

Un utilizator l-a jignit pe Haase, amenințându-l apoi că "îl va găsi la Londra", locul de disputare al celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului, care începe luni.

"Ești mort, olandez nenorocit! Fiu de c***ă". Te vom găsi la Londra", a fost mesajul șocant primit de Haase pe Instagram.

Olandezul a raportat imediat utilizatorul care l-a amenințat, postând ulterior un mesaj îngrijorător pe Instagram: "Toată lumea știe că "defăimarea" e o problemă importantă în social media. Aș dori să subliniez modul în care platformele sociale se ocupă de această problemă sau nu. Noi, poliția sau guvernul trebuie să găsim o soluție pentru a stopa această nebunie pentru că nici copiii și uneori nici adulții nu pot face față acestor situații. Am blocat astfel de oameni, dar asta nu e soluția pentru rezolvarea acesei probleme. Poate unii dintre voi au vreo idee pentru găsirea unei soluții", a fost mesajul postat de Robin Haase.

Cel mai probabil, amenințarea provine din partea mafiei pariurilor. Haase a fost eliminat miercuri din turneul pe iarbă de la Antalya după înfrângerea cu Guillermo Garcia-Lopez, 2-6, 7-6, 6-7, partidă în care Haase era favorit în ofertele caselor de pariuri. 

În 2016 și-a văzut antrenorul arestat, acuzat de crimă!

În 2016, cariera lui Robin Haase a fost zdruncinată după ce antrenorul lui de la acea vreme, Mark de Jong, a fost arestat, acuzat de Poliție că l-a înjunghiat pe Koen Everink, un milionar olandez la care ar fi avut o datorie de 80.000 de euro de la poker. 

Mark de Jong a fost arestat pe 24 martie 2016 pe aeroportul din Amsterdam, chiar sub privirile lui Robin Haase. Poliția l-a interceptat pe Mark de Jong când se întorcea alături de Robin de la turneul de la Miami.Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (3)

merace  •  28 Iunie 2018, 22:49

Tehnic, blocarea unui comentator agresiv pe net e una, dar blocarea furiei unui idiot cu arma in viata reala e cu totul alta! :D

merace  •  28 Iunie 2018, 22:48

In scoala se face teoria probabilitatilor, dar tarziu, prin liceu, si multi oameni needucati cred in cotele la pariuri mai mult ca in Biblie... :D

fancraiova  •  28 Iunie 2018, 21:49

Cu siguranta sa pierdut o mica avère pe infringerea lui

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1