SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

FOTO Amenințări șocante primite de un jucător din ATP: "Fiu de c***ă, te vom găsi la Londra"

Robin Haase // FOTO: Guliver/ Getty Images
Robin Haase // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 21:04

Tenismenul olandez Robin Haase (31 de ani, 44 ATP) a fost victima unor amenințări șocante primite pe contul său de Instagram.

Un utilizator l-a jignit pe Haase, amenințându-l apoi că "îl va găsi la Londra", locul de disputare al celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului, care începe luni.

"Ești mort, olandez nenorocit! Fiu de c***ă". Te vom găsi la Londra", a fost mesajul șocant primit de Haase pe Instagram.

Olandezul a raportat imediat utilizatorul care l-a amenințat, postând ulterior un mesaj îngrijorător pe Instagram: "Toată lumea știe că "defăimarea" e o problemă importantă în social media. Aș dori să subliniez modul în care platformele sociale se ocupă de această problemă sau nu. Noi, poliția sau guvernul trebuie să găsim o soluție pentru a stopa această nebunie pentru că nici copiii și uneori nici adulții nu pot face față acestor situații. Am blocat astfel de oameni, dar asta nu e soluția pentru rezolvarea acesei probleme. Poate unii dintre voi au vreo idee pentru găsirea unei soluții", a fost mesajul postat de Robin Haase.

Cel mai probabil, amenințarea provine din partea mafiei pariurilor. Haase a fost eliminat miercuri din turneul pe iarbă de la Antalya după înfrângerea cu Guillermo Garcia-Lopez, 2-6, 7-6, 6-7, partidă în care Haase era favorit în ofertele caselor de pariuri. 

În 2016 și-a văzut antrenorul arestat, acuzat de crimă!

În 2016, cariera lui Robin Haase a fost zdruncinată după ce antrenorul lui de la acea vreme, Mark de Jong, a fost arestat, acuzat de Poliție că l-a înjunghiat pe Koen Everink, un milionar olandez la care ar fi avut o datorie de 80.000 de euro de la poker. 

Mark de Jong a fost arestat pe 24 martie 2016 pe aeroportul din Amsterdam, chiar sub privirile lui Robin Haase. Poliția l-a interceptat pe Mark de Jong când se întorcea alături de Robin de la turneul de la Miami.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
merace
merace  •  28 Iunie 2018, 22:49

Tehnic, blocarea unui comentator agresiv pe net e una, dar blocarea furiei unui idiot cu arma in viata reala e cu totul alta! :D

merace
merace  •  28 Iunie 2018, 22:48

In scoala se face teoria probabilitatilor, dar tarziu, prin liceu, si multi oameni needucati cred in cotele la pariuri mai mult ca in Biblie... :D

fancraiova
fancraiova  •  28 Iunie 2018, 21:49

Cu siguranta sa pierdut o mica avère pe infringerea lui

Vezi toate comentariile (3)
Comentează