SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

FOTO Ana Bogdan și-a găsit un nou iubit, în organizația condusă de fostul » Cu cine e acum jucătoarea de tenis

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 10:48 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 15:35

După ce Norris Măgeanu, fostul iubit al Anei Bogdan, și-a făcut cunoscută relația cu mezzo-soprana Andreea Ilie, a venit și rândul jucătoarei de tenis să se afișeze cu noul iubit.

Ana Bogdan a început o nouă relație cu Simone Tempestini, celebrul pilot de raliuri. „Fericirea toată într-o singură îmbrățișare", a scris jucătoarea de tenis pe Instagram, la o poză cu ea și fiul fostului pilot Mario Tempestini.

+26 FOTO

Simone a introdus-o deja pe Ana Bogdan în lumea lui și i-a oferit lecții de pilotaj și karting. Pilotul român de origine italiană concurează de peste 10 ani în campionatul național de raliuri.

Ana Bogdan s-a despărțit de Norris Măgeanu în luna aprilie a acestui an. Fostul ei iubit e șeful Federației Române de Automobilism Sportiv, acolo unde actualul iubit, Simone Tempestini, concurează ca pilot. 

Citește și alte știri mondene:

FOTO Cu cine se iubește Norris Măgeanu, după despărțirea de Ana Bogdan

GALERIE FOTO Fiica unui dinamovist celebru, declarații EXPLOZIVE: „M-am folosit de numele meu, în viața așa trebuie să faci”

FOTO Creația iubitei lui Florinel Coman, făcută de râs într-o emisiune de modă: „Urâțel foc”

Playtech: Gică Hagi, mutarea anului în România. ULTIMA ORĂ: nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  02 Noiembrie 2020, 17:23

Relațiile personale ale stelistei noastre sunt strict treaba ei, însă măcar respectivul pare mai apropiat ca vârsta, precedentul era mai trecut chiar și decât Iurucul Simonei ... :-)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează