SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

FOTO Cum arată racheta ruptă de Simona Halep la US Open » I-a făcut-o cadou unui copil și poza a devenit virală pe net

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 09:28

Simona Halep s-a enervat teribil în timpul meciului pierdut în primul tur la US Open cu Kaia Kanepi (44 WTA, 33 de ani) și și-a rupt racheta după ce a lovit de mai multe ori cu ea în suprafața de joc.

Deși supărată pentru eliminarea prematură, la finalul jocului liderul mondial i-a făcut cadou racheta "accidentată" unui copil aflat în tribunele arenei "Louis Armstrong".

Tânărul s-a pozat cu suvenirul primit și a postat imaginea pe internet, devenind imediat virală. În poză se văd clar urmele lăsate de loviturile Simonei, însă acest lucru nu l-a deranjat pe copil, care a fost vizibil bucuros de cadou.

Cel mai probabil, Simona va fi amendată de US Open cu o sumă cuprinsă între 5.000 și 30.000 de euro pentru gestul ei nervos. (Detalii AICI)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  30 August 2018, 19:09

Nuuu, o racheta intreaga, noua nu mai are acelasi farmec ca acea rupta de Simona. Racheta rupta poarta amprenta Simonei, nu semnifica neputinta ei de a castiga un punct, un game, un set sau meciul ci pasiunea ei pentru tenis si trairea intensa a fiecarui punct jucat. Este mult mai pretioasa racheta rupta decat una intreaga oferita de Simona si cu care poate n-ar fi jucat puncte multe. Si eu i-as fi cerut tocmai racheta rupta drept souvenir, in locul uneia intregi, care are si ea o valoare mare fiind a nr. 1 WTA !

10154976492293690
Szasz Andrei  •  30 August 2018, 19:08

Nuuu, o racheta intreaga, noua nu mai are acelasi farmec ca acea rupta de Simona. Racheta rupta poarta amprenta Simonei, nu semnifica neputinta ei de a castiga in punct, in game, in set sau meciul ci pasiunea ei pentru tenis si trairea intensa a fiecarui punct jucat. Este mult mai pretioasa racheta rupta decat una intreaga oferita de Simona si cu care poate n-ar fi jucat puncte multe. Si eu i-as fi cerut tocmai racheta rupta drept souvenir, in locul uneia intregi, care are si ea o valoare mare fiind a nr. 1 WTA !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 August 2018, 20:37
Postat de badeadorian pe 29 August 2018, 12:26

Este posibil sa nu vezi copacii din cauza padurarului ...dar acum nu este cazul . Copilul A CERUT acea racheta !!! Este pentru el o AMINTIRE SI UN AUTOGRAF !!! Daca ne place sa tot venim la catedra si sa facem pe profesorii in toate doeniile dar in fond sa ne pricepem doar sa mancam ciorba de burta cu ardei iute este alta gasca in alta traista. Imi cer scuza ca ma repet : ne place al *** de mult sa tot criticam aiurea si sa dam primii cu piatra !!! A devenit o moda sa tragem in Simona Halep cum o vedem in vizor ... sa lasam asta in seama adversarelor pe terenul de joc . Acolo unde Halep a scris o pagina ce nu poate fi stearsa nici de 100 de rachete rupte sau 24 de protestatari care nu gasesc altceva mai bun de facut decat sa caute satelitul natural si sa se zborseasca la el ... Ca nu le place lor de contul lui Halep in raport cu maruntisul din buzunarul propriu ....

Văd că faci mereu pe idealistul și patriotul de mucava ! Eu vorbeam despre un lucru de care văd ca ...”filozofia” ta nu îl poate accesa , pentru că e prea simplu și anume ...educație și bunul simț !! Pentru mine poți să fii geniul mileniului , dacă ești prost și nisimțit, arogant și mitocan cum sunt și ea și altul care se crede buricul pământului în fotbal , ai trăit degeaba cu toată faima și banii tăi !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează