TENIS  ·  WTA

FOTO "El va fi mereu pasiunea mea" » Eugenie Bouchard a postat o fotografie alături de bărbatul pe care îl îndrăgește cel mai mult

FOTO: Instagram Eugenie Bouchard +9 FOTO
FOTO: Instagram Eugenie Bouchard

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 11:04

Eugenie Bouchard, 24 de ani, 89 WTA, a postat recent o fotografie pe Twitter în care își manifestă aprecierea față de legendarul jucător suedez Bjorn Borg, 62 de ani, fost lider mondial și deținătorul a 11 titluri de Mare Șlem.

" Bjorn Borg va fi pentru totdeauna pasiunea mea",a scris canadianca pe Twitter, postând o fotografie în care apare alături de suedez.

Eugenie Bouchard (89 WTA) e departe de cea mai bună formă sportivă, însă face senzație pe rețelele de socializare. Jucătoarea din Canada a postat recent mai multe imagini provocatoare, în lenjerie intimă, strângând peste 200.000 de like-uri în doar câteva ore de la publicare. Canadianca a postat numeroase fotografii spectaculoase în ultima perioadă.Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (1)
Dan Dumitrescu  •  01 Decembrie 2018, 12:36

Dupa cum pozeaza ostentativ de la o vreme incoace se pare ca fatuca asta a cam incheiat-o cu tenisul dar se dedica serios altui sport, "*enisul". In fond, daca ies bani, ce mai conteaza cum ii faci? Cam asta e deviza multor fete din ziua de azi, chestiile alea cu morala, etica, pudoarea sau cum s-or mai numi sunt perimate in viziunea lor.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1