SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO "El va fi mereu pasiunea mea" » Eugenie Bouchard a postat o fotografie alături de bărbatul pe care îl îndrăgește cel mai mult

FOTO: Instagram Eugenie Bouchard +8   FOTO
FOTO: Instagram Eugenie Bouchard

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 11:04

Eugenie Bouchard, 24 de ani, 89 WTA, a postat recent o fotografie pe Twitter în care își manifestă aprecierea față de legendarul jucător suedez Bjorn Borg, 62 de ani, fost lider mondial și deținătorul a 11 titluri de Mare Șlem.

" Bjorn Borg va fi pentru totdeauna pasiunea mea",a scris canadianca pe Twitter, postând o fotografie în care apare alături de suedez.

Eugenie Bouchard (89 WTA) e departe de cea mai bună formă sportivă, însă face senzație pe rețelele de socializare. Jucătoarea din Canada a postat recent mai multe imagini provocatoare, în lenjerie intimă, strângând peste 200.000 de like-uri în doar câteva ore de la publicare. Canadianca a postat numeroase fotografii spectaculoase în ultima perioadă.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  01 Decembrie 2018, 12:36

Dupa cum pozeaza ostentativ de la o vreme incoace se pare ca fatuca asta a cam incheiat-o cu tenisul dar se dedica serios altui sport, "*enisul". In fond, daca ies bani, ce mai conteaza cum ii faci? Cam asta e deviza multor fete din ziua de azi, chestiile alea cu morala, etica, pudoarea sau cum s-or mai numi sunt perimate in viziunea lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează